Reklama

Reklama

Torchwood - Season 1 (2006) (séria)


Cyberwoman (S01E04)

(epizóda)

Obsahy(1)

Ianto pozve do základny Torchwoodu Dr. Tanizakiho. Ukáže mu jeho přítelkyni Lisu. Kvůli masakru v Londýně je odkázána na přístroje. Je z ní kyberžena. Ianto ji chce za každou cenu uzdravit, ale Tanizaki v to moc nevěří. Lisa se po operaci zblázní a začne všechny, na koho narazí, přeměňovat v kyborgy. Tým tomu musí zabránit, než bude pozdě. (Varan)

(viac)

Recenzie (4)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cybermenov som už presýtený, nemám ich rád a nebavia ma, a cyberwoman nebola žiadnou výnimkou. Avšak táto epizóda bola dobrá na to, že sa konečne prejavil Iant a jeho charakter dostal patričnú hĺbku a emocionálne podkreslenie. S Iantom po celý čas súcitite, sympatizujete a plne ho chápete. Verím, že keby sa hocikto iný ocitol v podobnej situácii, zachoval by sa úplne rovnako. Čo človek nespraví pre lásku, taký Iant by za svojou milou išiel aj do Pekla. Láska je skutočne silná a impulzívna emócia, „bez lásky je človek iba mŕtvola na dovolenke“. A okrem iného, Iant bol excelentne zahratý a dojemné okamžiky prežíval a precítil naozaj fantasticky. ()

Zaujímavosti (1)

  • Design „Kyberženy“ je zde poměrně odlišný od Kyberlidí v seriálu Doctor Who (od r. 2005), kde podle vzhledu nešlo rozpoznat, že byl Kyberčlověk před proměnou ženou. I když se v Torchwoodu jedná o nedokončenou přeměnu, můžeme na první pohled vidět, že velká část modifikovaného těla kopíruje ženskou figuru, dokonce i zvýrazňuje poprsí. (HERGImanCZ)

Reklama

Reklama