Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zarytý športový fanúšik Jerome Jenkins Junior (Jascha Washington), pre priateľov Triple-J, sa na miestnych športoviskách neteší veľkej popularite. Je totiž príliš mladý, príliš pomalý, a čo je najhoršie - je príliš malý. Šťastie sa však k nemu obráti čelom vo chvíli, keď nájde pár čarovných otlčených bielych tenisiek s iniciálkami M.J. Ten, kto si ich obuje, v nich dokáže predvádzať neuveriteľné športové výkony a razom sa všade stane stredom pozornosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Film pre vekovú skupinu 15-. Pre nás väčších nezáživné, predvídateľné. Pre mňa ako odporcu hip hopu je obrovský mínus filmu aj hudobný doprovod, i keď chápem, že hudba má ladiť ku kategórii filmu. Scenár kopíruje klasickú líniu nula príde ku nejakej schopnosti, získa priateľov, uvedomí si že je dobrý, spyšnie, stratí priateľov, stratí schopnosti a zistí kto boli jeho skutoční priatelia. ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Opět v hlavní roli kouzelné tenisky Michaela Jordana, které, když si malý kluk obuje, hraje úžasně a lépe, než dospělí hráči. Nesmí ale tenisky v rozhodující chvíli ztratit, a to když hraje rozhodující zápas v NBA. Ale vše zlé je pro něco dobré, třeba pro poučení. A aby byl snímek cool, hraje do toho hip hop hudba. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama