Reklama

Reklama

Korisť

  • Slovensko Smrtiace safari (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman se s rodinou vydává na dovolenou do Afriky, aby načerpal nové síly a hlavně své dvě děti více sblížil se svou novou manželkou. Nevinný výlet na safari však prázdninovou idylu mění v krutý souboj o holé životy. Ve vypůjčeném terénním autě se totiž ztrácí ve složité spleti prašných cest jihoafrické divočiny, a když se pokouší z bludiště nalézt cestu ven, naráží na extrémně silného a krutého protivníka. Jejich malá výprava se ocitla v obklíčení neúprosných hladových lvů. Zoufalá snaha šelmy přelstít však představuje pouhý počátek jejich velké africké noční můry. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,523,022║ Nehorázne naivný pásový horror, kde partia výletníkov uviazne v náručí vypriahnutej Afriky a hlavne hladných levov. Nepochopím prečo sa sympatická Bridget Moynahan upísala takejto doslova nezáživnej televíznej produkcii, zbytočne si tým kazí kariéru a taktiež svojím vzhľadom tu vypadá až moc strhane, čo jej na pôvabe moc nepridá. Dejová línia je úplne jednoduchá priehľadná, kde každú snahu o napätie v okamžiku skazí nejaký ten tupý naivný dialóg či správanie hlavných protagonistov tohto paškvílu. Osobne som to nedokázal ani dopozerať, po pretrpenej prvej polovici som to radšej vzdal. Treba spomenúť, že v tomto slede sa nájdu omnoho lepšie filmy, ku príkladu taký Lovci Levov určite viac potešia svojím prevedeným. /20%/ ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme je logika vzácna. Rovnako aj normálne dialógy a výkony. Film je nudný, stojí na mieste a snaží sa zaujať tým, že v jednom zničenom aute trčia traja ľudia uprostred savany a naokolo ich chcú požrať všetky levy. Prečo? Ktovie, na to film odpoveď nedáva. Od začiatku je koniec jasný. Nudné, čitateľné, nelogické. Čo viac si od filmu neželať? 20% ()

Reklama

Zombi 

všetky recenzie používateľa

U tohoto filmu se snad ani nedá mluvit o režiji, takovej paskvil to je. Lvi mají vidění jak vetřelec, honičky kolem auta postrádají jakoukoliv dynamiku, mají hroznej střih a vůbec jsou stupidně natočené. Logiku poslal scénárista na dovolenou a od začátku je jasné jak to dopadne. Ta jedna hvězda je za pěkný lvy a prostředí, toť vše. ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Televízny námet, video spracovanie...len sa čudujem, že tam nikto nedal nálepku "Based on true story".Takéto filmy nie sú mojou šálkou kávy a nálepka horor je silne zavádzajúca. Úprimné pohľady do očí v závere a Wellerov povel "Let´s go home! " ma donútili spätne premýšľať, či som to náhodu nepozeral nejaký rodinný film :) ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Strašná sranda chlápek s rodinou jedou s průvodcem džunglí najednou se jejich dítěti chce močit. ´´ Zkušený,, průvodce ho zavede z keř a najednou ho zabije lev (toho průvodce) kluk uteče do auta a následně celou rodinu ohrožuje 1 leva z kterého se ve finále vyklubou 2 lvy (pozor originalita :-)) . Do toho se zapletou lovci kterým vůbec nevadí že je při lovu sleduje nějaká rodina (WTF) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama