Reklama

Reklama

Kronika rodu Spiderwickovcov

  • Slovensko Kronika rodu Spiderwickov (viac)
Trailer 4

Dom strýka Spiderwicka, do ktorého sa súrodenci Jared, Simon a Mallory práve nasťahovali už na prvý pohľad vyzeral záhadne. A na druhý pohľad im bolo jasné, že ich čaká najväčšie dobrodružstvo v ich živote. Najzvedavejšie z troch detí, Jared, nájde tajomnú knižku, v ktorej je napísané, aby sa ju nikto neopovažoval čítať. Samozrejme ju hneď otvorí. Písal ju jeho strýka Spiderwick, ktorý v nej opisuje tajomné bytosti, ktoré bývajú v okolí domu. Kniha ale nie je len sprievodcom po alternatívnom svete, skrýva v sebe tajomstvo ako tento svet ovládať. A aj preto ju chce zlobor Mulgarath získať. Jared, Simon a Mallory budú musieť pred Mulgarathom ochrániť nielen seba, ale aj celú ríšu fantázie. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 4
Trailer 4
D: angličtina T: čeština
02:25
Trailer 3
Trailer 3
D: čeština
01:52
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
02:30
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
02:02

Súvisiace novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (viac)

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (viac)

Mezi námi kluky

Mezi námi kluky

17.07.2007

U sledování traileru na fantasy Kronika rodu Spiderwicků, v níž Freddie Highmore opět objeví na zahradě úžasný svět kouzel (nedávno něco podobného zažíval v Athurovi a Minimojích) se člověk ptá, kde… (viac)

Reklama

Reklama