Reklama

Reklama

Allison Scottová (Katherine Heiglová) je krásna a inteligentná novopečená televízna reportérka. Ben Stone (Seth Rogen) je mierne obézny lenivý povaľač, ktorého jedinou ambíciou je pokračovať v sladkom ničnerobení, ako to len pôjde. Táto nanajvýš nesúrodá dvojica sa stretla v bare, kde sa spoločne opili, vyspali a len tak mimochodom počali nového človiečika. Bez vedomia tejto dôležitej informácie sa ako rozumní ľudia ráno so zahanbením rozlúčili. Navždy, aspoň tak to obaja predpokladali. Ubehli osem týždňov a Allison zistila, že je „v tom“. Ben prijal telefonát, ktorá jeho doterajší sladký život poriadne osolil. Pred budúcimi rodičmi sa vynorí absolútne zásadná otázka – je ich jediné spojivo – spoločné dieťa – natoľko pevné, že aj navzdory tomu, že sú natoľko odlišní a vôbec sa nepoznajú, udrží pohromade? Odpoveď, nanešťastie, nehľadajú sami, ale s pomocou priateľov a príbuzných, či už ide o Benových bláznivých spolubývajúcich Jasona, Jaya, Jonaha a Martina (Jason Segel, Jay Baruchel, Jonah Hill, Martin Starr) alebo Allisoninu premúdrenú staršiu sestru Debbie (Leslie Mannová) a jej manžela Petea (Paul Rudd)... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (629)

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Judd Apatow, scénárista a režisér v jednom, umí vytvořit skutečně vtipné a mnohdy originální situace, stejně jako opravdově působící hrdiny a přirozené dialogy (na tom mají velkou zásluhu i výborní herci). V rámci žánru to ale Apatow trochu přestřelil s délkou, tudíž by se dala asi půlhodina vystříhat (která vás nenudí, ale není v ní řečeno prakticky nic nového). ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Netradiční romantická komedie, která svojí originálností a ze začátku pohodovostí docela chytne, ale na muj vkus to bylo málo vtipný a takový moc od začátku nalajnovaný, což sice u tohohle typu filmu ani moc nevadí, ale ozvláštnit se to rozhodně nějak mohlo. Jinak si ale už neni moc na co stěžovat, hlavní ústřední dvojice, ač v celku neznámá, je báječná a milá a i když to má 2 hodiny, tak to vůbec nenudí a dokáže to pobavit, ale rozhodně od toho nečekejte takovou tu typickou romantickou komedii, u který se budete pořád smát, to Knocked up fakt neni. ()

Reklama

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Jak já se bál stopáže (Apatow by se měl uvědomit...) a Setha Rogena, ktery mi uz z posteru byl silne nesympaticky (pozn. pro sebe - ubrat na prvnim dojmu). Knocked Up je snad nejsprostsi komedie, jakou jsem kdy videl, snad i Scorseseho Casino zaostava, slovo fuck a shit v kazde druhe vete, jak to asi prelozi cesky dabing? :)) Keigl je dobrá herecka, v Grey's Anatomy nedostava tak velky prostor, ale tady to mohla rozbalit a povedlo se, na ni bohuzel/bohudik stoji skoro cely film, je dobře napsán i odtočen, aspiruje na jednu z nejlepších komedii za rok 2007! ()

Marius 

všetky recenzie používateľa

V záplave amerických „komédií“ veľmi inteligentne a vtipne pôsobiaci kúsok s postavami karikovanými len do tej polohy, kde ešte pôsobia reálne. Trpí však podobným neduhom ako neskorší Superbad – záver nestíha za zvyškom filmu a neverím mu. Ak sa Apatow naučí svoje kúsky ukončiť tak, aby prevrátil žánrové klišé (viď nedávna Juno) bude to u u mňa na plný kotol. 8/10 ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Apatowov ťah, vybrať neopozeraných hercov (Paul Rudd-výnimka) do tohto naozaj perspektívneho snímočku, bol naozaj odvážny a podaril sa na perfektnú. Odvážna bola takisto aj minutáž, ktorá pri komédiách s romantickou nádielkou len zriedka presahuje dve hodiny. A čuduj sa svetu ani tá ma skoro vôbec neodradila. Dôležité je podotknúť, že niektoré témy a teda aj humorné zameranie na ne, sú v tomto žánri naozaj inovatívnou záležitosťou. A zároveň je film aj neskutočne súčasný a pohodový. A čakal niekto iný koniec? Ja ani nie, ale hlavné je, že neotrepaná bola väčšina filmu. 80%. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (27)

  • Nečekaně realistickou scénu porodu režisér Judd Apatow okomentoval: "Připadalo mi, že to zkrátka musí být opravdové a ne jako něco z dílu Přátel. Porod je nejintenzivnější chvíle lidského života a chtěl jsem tu bolest a city dostat na plátno. Původně jsem měl v úmyslu najít ženu, která by nám dovolila skutečně natočit detailní záběr svého porodu a ten pak prostříhat s Katherine. Nakonec nám to ale nedovolili a museli jsme použít triky. A teď dobře poslouchejte proč: Protože podle zákonů státu Kalifornie by to nenarozené dítě potřebovalo pracovní povolení, které ovšem nemůže dostat, dokud se nenarodí. Pěkná Hlavička 22, ne?" (NIRO)
  • Když jedou Ben (Seth Rogen) a Pete (Paul Rudd) do Las Vegas, navštíví představení slavné akrobatické skupiny Cirque du Soleil. (Stanley619)
  • Ken Jeong, ktorý vo filme hrá postavu lekára Kuniho, je lekárom aj v skutočnom živote. (misterz)

Súvisiace novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (viac)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (viac)

Reklama

Reklama