Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt prišiel o život počas prestrelky a policajné oddelenie to označilo ako náhodný násilný čin. A to bola veľká chyba. Mladík má otca, ktorý prešiel policajným výcvikom, zažil pouličné bitky, má oceľové nervy a chce spravodlivosť. Aby našiel vraha svojho syna, presťahuje sa Simon Ballister (Steven Seagal) do tej najhoršej štvrte. Uvítanie miestneho gangu nie je prívetivé, ale Simon sa odradiť nenechá a nezastaví sa pred ničím. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

Seag 

všetky recenzie používateľa

SEAGAL IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na začiatok by som rád povedal že seagal v tomto filme nemá dubléra.Konečne prišiel aj on na to že treba schudnúť a neukáže sa nám iba v hrubých kabátoch jak sme boli zvyknutý. Mne osobne sa tento film viac páči ako Lovec Policajtov. Vážne!!!!!!!!!!!!!!!!! Tento film je proste skvelý. Seagal sa vie hýbať, a myslím že týmto mi dokázal že nepatrí do starého železa. Jediné čo ma mrzelo bolo to, že seagal nechal žiť eddie griffina. P.S. Prekvapila ma mini rola Danny Treja. P.S. č.2 Nejlepší film so seagalom od roku 1996. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Na Stevena jsem byl opravdu hodně překvapený. Posledních pár let mi totiž dokázal, že jeho tučná legenda odchází ne příliš radostně do smetiště odpadů! odkud už není návratu jenže náhle přišel film s názvem Zákon ulice a já se zarazil. Je tohle vůbec Seagal? Přiznávám, že je to pytlovina neskutečně podprůměrná průměrnému zhodnocení. Jenže v týhle hraje Seagal. Ten odpadový! Seagal, který když se někde objevil nehnul brvou a měl jenom drsné řeči. Tady se mydlí dost výrazně, i když kamera to zase dost výrazně kazí a nedopřeje jeho chvatům, které sice nemají úroveň, ale aspoň nějaké jsou, patřičnou snahu a píli. Přiznávám, že příběh je průměrný, akce je průměrná, všechno je to takové možná až podprůměrné, jenže v tomhle prostě hraje Steven Seagal. Ten, který pár let po sobě jdoucích až do roku 2007 hrál ve filmech valných kvalit a to jsem po shlédnutí tohoto filmu nebyl schopný pobrat. Proto dávám zasloužené tři hvězdy, které by si zasloužily maximálně dvě, ale je tu to pověstné ALE, které mi to nedokáže utnout. --- Simone, jste špatný jako oni. - Néé, já jsem mnohem horší. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Seagal is Back !!! Škoda že len spať v B kategórii. Toto proste na kino film nie je a osobne dosť pochybujem že už niekedy aj bude. Proste Steven má už svoje roky a vidieť to hlavne na bojových scénach ktoré sa odohrávajú buď v tme alebo sú zostrihané tak, že zo Seagala vidíme len ruky ako mlátia protivníka, takže kľudne to môže byť aj niekto iný. Pár ťahov predvedie ale je to dosť smutné, keď v dnešnej dobe z herca ktorý nevie žiadne bojové umenia vedia spraviť kung-fu boha (Keanu Reeves v Matrix) a Stevenove ťahy tak môžme obdivovať leda tak v jeho filmovích začiatkoch. A tak Seagal v poslednom čase už začína protivníkov viac strieľať ako mlátiť. Urban Justice má tak jednoduchý scenár až je to krásne. Postavy si povedia to čo potrebujú, žiadne zbytočné kecy ktoré by to len strápnili a film i keď miestami nezáživný nepôsobí trápne ale práve naopak, tentokrát vyznieva v prospech Seagala. Keď v poslednom zábere a po svojej krvavej ceste zanechajúc za sebou slušnú zbierku mŕtvych gangstrov nakráča pred kameru, tak si proste poviete, že to zas nebolo až tak zlé. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

"V tom obleku vyzeráš ako tampón!" Silno rutinný akčák kde zabijú policajta ktorého papá je samotný Steven "slanina v koženom kabáte" Seagal. Čo bude ďalej nie je treba veštiť z krištáľového lustra, Steven napochoduje do pochybnej štvrti plnej gangsta negrov a svojim typicky noblesným štýlom ťahá informácie z pouličnej chamrade. Akcia neprináša nič zvláštne, navyše je väčšinou točená potme, ale viaceré ťahy ťahy sú fajn deštruktívne. Akurát som si všimol že náš hrdina podozrivo často útočí na rozkrok čím sa nebezpečne približuje paródií samého seba. Najviac ma sklamali prestrelky, pretože väčšina zásahov s poctivo a pekne striekajúcou krvou je úplne nezmyselne zoslonená tými hnusnými trhanými spomaľovačkami, vďaka ktorým to vyzerá strašne hnusne a lacno. Plusom filmu môže byť jeden karambol, dve explodujúce autá a gangsta boss Eddie Griffin ktorý uhral takmer až sympatického zmrda. Inak neviem čoho sa chytiť, všetko sme to už iksypsylonzetkrát videli, Seagal je furt len znudený superman čo všetkých vybúcha a spracovanie nie je nič moc. A Danny Trejo v úlohe gangstra Džentlmena len povie "ja som to nebol" a má fajront. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Nikdo nečeká, že smrt jednoho poldy rozpoutá běsnění jeho otce, Simona Balistera (Steven Seagal). Ten se, díky výcviku u speciálních jednotek, dává do vyšetřování vraždy svého syna na vlastní pěst, což jak místním gangům, tak zkorumpované policii není příliš po chuti. Ale Balister se nevzdá, dokud vraha svého syna nedopadne ... V sérii velmi špatných Seagalových filmů je tento hodně světlou výjimkou (skoro bych se nebál říct, že je film docela dobrý) - bohužel pro mne měl tu smůlu, že jsem si jej (náhodou) pustil po Muži v ohni, který je postaven na téměř stejném příběhu (osamělý muž proti celému městu). Jenže Steven Seagal není Denzel Washington a Don E. FauntLeRoy není Tony Scott - a tím, že jsem filmy viděl po sobě tento rozdíl ještě zvýraznily. Takže se Stevene omlouvám, tentokrát jsi měl prostě smůlu. Ale za to se mi líbilo tvé přibližovadlo :) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (10)

  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)
  • Film se natáčel v Albuquerque v Novém Mexiku a v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama