Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 17 (2017) (séria)


Havária na videu (S17E07)

(epizóda)
  • Česko Tragický omyl (viac)

Obsahy(1)

4. februára 2015. Let 235 spoločnosti TransAsia štartoval z letiska Songshan v Tchaj-peji na Taiwane a čakala ho hodinová cesta na taiwanský ostrov Jinmen. Keď ešte len stúpal nad husto obývaným sedemmiliónovým mestom, ozval sa varovný signál a upozornil pilotov, že jeden z motorov zlyhal. Lietadlo sa nachádzalo kilometer a pol od pristávacej dráhy a kapitán požiadal o návrat na letisko. Skôr než však stihol stroj otočiť, ozvalo sa varovanie o strate vztlaku a lietadlo sa začalo stáčať. Krátko po tom, ako posádka vyslala núdzový signál, lietadlo narazilo do diaľnice a zrútilo sa do rieky Keelung. O niekoľko minút dorazili k potápajúcemu sa trupu záchranári a začali vyslobodzovať preživších. Všetci traja piloti zahynuli. Prežilo len 14 ľudí z celkového počtu 58 osôb na palube. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lol vysadil jim motor číslo 2 a kapitán vypnul i motor číslo 1... :( JJ chybu udělá každý: "sakra, vypnul jsem špatný motor..." chudák, holt někdy se nevede... Ano bez motorů se létat nedá a to video z pádu do řeky bylo opravdu husté... ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Keď lietadlo preletelo nízko nad vyvýšeným viaduktom, jeho ľavý koniec krídla narazil do prednej časti taxíka Volkswagen Caddy. Našťastie, dve osoby v taxíku utrpeli iba ľahké zranenia. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama