Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 16 (2016) (séria)


Smrtiaci detail (S16E04)

(epizóda)
  • Česko Smrtící detail (viac)

Obsahy(1)

20. augusta 2007 po hodinovom lete z Taiwanu do Japonska pristane let 120 spoločnosti China Airlines na letisku Naha Airport v Okinawe. Piloti zaparkujú Boeing 737 a vypnú motory. Keď je systém takmer úplne vypnutý, ozve sa explózia, vypukne požiar a celý stroj sa zrazu ocitne v hustých plameňoch. Na palube horiaceho lietadla ostane uväznených 140 pasažierov, medzi ktorými zavládne nepredstaviteľná panika. Akoby zázrakom sa však všetkým ľuďom podarí uniknúť z horiaceho pekla takmer bez zranení. Vyšetrovatelia leteckej katastrofy musia rozlúštiť veľký rébus. Ako je možné, že niekoľko sekúnd po úspešnom pristátí začalo lietadlo horieť? Pátranie po zdroji požiaru  a starostlivá analýza všetkých súčiastok stroja ich dovedie k šokujúcemu poznatku. Obrovskú katastrofu spôsobila maličkosť, nepatrný detail, ktorý by sa však mohol stať celosvetovou hrozbou. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hodně drsná katastrofa, která naštěstí dopadla dobře.... I když letadlo shořelo tak to všichni přežili... 😉😉 Tomu se říká zatracené štěstí..! Njn i to k tomu patří... 😅😅😅 Njn jedna malá podložka a letadlo je v prdeli 😢😢 Holt to je tak když konstruktéři nepřemýšlí..!! Mimochodem byla prča, že v USA našli 21 letadel se stejnou chybou... Kurňa to mohl být masakr... 🤔🤔 ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna malá podložka a takový průšvih. Nicméně za mne ten systém pouzdra v palivových nádržích není zrovna nej, ale asi to jinak nejde. Co mne ovšem fascinovalo nejvíce je představa, že mi letadlo hoří pod nohama a čínská posádka si dokončuje popříletové úkoly, k čemu proboha? Když je evidentní, že letadlo vybouchne. kdyby to buchlo o pár vteřin dříve, tak je po cestujících, ale hlavně, že posádka má odškrtáno. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • V epizóde je zmienený aj požiar na palube letu Swissair 111, ktorému sa venovala epizóda Fire on Board (S01E06) a nehoda Concorde, rozoberaná v epizóde Concorde v plameňoch (S14E07). (ČSFD)

Reklama

Reklama