Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 14 (2015) (séria)


Nehoda alebo atentát (S14E08)

(epizóda)
  • Česko Nehoda nebo atentát (viac)

Obsahy(1)

Keď 4. novembra 2008 mexický vládny špeciál Lear 45 s ministrom vnútra na palube havaruje v srdci hlavného mesta Mexico City, vyšetrovací tím sa ocitne v časovej tiesni. Mexický prezident žiada od odborníkov, aby čo najrýchlejšie vypátrali príčinu katastrofy. Bola to nehoda, technické zlyhanie, amatérska chyba pilotov alebo atentát? Bola to bomba nastražená drogovým kartelom? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Příčinou nehody byla chybné přiblížení k letišti a zároveň turbulence v úplavu... No pěkně je to otočilo a smetlo z oblohy... Neměli šanci to přežít... Navíc je nepochopitelné, že oba piloti neměli co dělat v kabině a navíc to byli podvodníci bez příslušných školení..! Sakra ani nevěděli jak to ovládat 😢😢😢 ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Pred pár rokmi som si postupne pozrela dovtedy vydané série Leteckých  katastrof. Fascinovalo ma, že často išlo o súhru náhod, ktoré piloti nemohli nijako ovplyvniť, nakoniec spôsobili nešťastie. V tomto prípade to bolo úplne inak. Človek si povie, že niečo také sa môže stať len v Mexiku - lietadlo, na palube s niekoľkými vládnymi predstaviteľmi, pilotujú dvaja absolútni amatéri, dokonca s falošnými dokladmi o výcviku na tomto type lietadla! Nakoniec dúfam, že len v Mexiku. Aby toho nebolo málo, lietadlo sa zrútilo do ulíc hlavného mesta, kvôli čomu došlo nielen k materiálnym škodám, ale niekoľko ľudí prišlo o život aj na zemi. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama