Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti Tajnej služby Thomas Barnes (Dennis Quaid) a Kent Taylor (Matthew Fox) sú poverení ochranou prezidenta Spojených štátov Ashtona (William Hurt) na kľúčovom summite, týkajúcom sa celosvetovej vojny proti teroru. Keď prezidenta krátko po pricestovaní do Španielska postrelia, nastane chaos – počas naháňania atentátnika sa pretnú osudy rôznych ľudí. Medzi divákmi je napríklad americký turista Howard Lewis (Forest Whitaker), ktorý sa domnieva, že strelca zachytil svoju kamerou, na ktorú si celou udalosť nahrával pre svoje deti a na mieste činu je i producentka istej americkej spravodajskej televízie Rex Brooksová (Sigourney Weaver). Tak, ako títo dvaja, aj ďalší ľudia postupne dopĺňajú jednotlivé časti skladačky – a na svetlo sveta tak vychádzajú stále nové a nové, vskutku desivé súvislosti! (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (791)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Jasné víťazstvo režiséra nad scenáristom. Bourneovská réžia (vážne nič proti, bol to slušný adrenalín) väčšinu času úspešne zakrýva chatrnú zápletku, ktorá sa tvári ako čosi omnoho inteligentnejšie, než v skutočnosti je. Pritom je scenár postavený na zbytočnom a nie veľmi fungujúcom koncepte a má plno logických dier (mamka a dcérka na miesto finálneho stretnutia stihli dobehnúť, zatiaľ čo ostatní tam uháňali autami 10 minúť šialenou rýchlosťou) a načisto predvídateľné záverečné rozuzlenie. Jednohubka. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý film. Další z těch, jehož kousky se musí složit jako puzzle, (v tomto případě má to puzzle 8 dílku). Ze začátku, se vám ty dílky budou zdát přehnané, nebo dokonce snad jasné, (vždyť je to tak jednoduché!), ale jakmile začnete skládat pochopíte, že jste se mýlili. Tolik k filmu. S jeho obsazení také nemám problémy, sympaťák Matthew ze Ztracených, Dennis Quaid se snažil až tak, že místy jsem mu toho agenta žral. Jak říkám, prostě zajímavý film. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Wau, to byl fofr, že jsem nestíhal ani počítat z kolika úhlů pohledu jsem to nakonec vlastně viděl. Skvělej nápad natáčet vlastně jednu scénu a tu s každým novým úhlem pohledu dalšího člověka dějově posouvat pomalu dál. Netřást občas tou kamerou, to prostě ve filmu nesnáším /vyjma Paula Greengrasse / neměla by filmová akcička nejmenší chybu, ale i tak byla hodně vymazlená. Letos je zatím v kinech opravdu velmi chudá úroda akčních filmů, takže na tohle jsem běžel nadrženej jak stepní vlk a odcházel zcela uspokojenej a to je zásádní. Hlavně ta městská honička no hmmmmmm ja se úplně olizoval nad tou dobrůtkou co mi kluci americký uvařili. Na zážitku z filmu přidává i sexy hudba. Matthew Fox v tom obleku se sluchátkem v uchu je přímo k sežrání a kdyby byl stejně jedlej i konec filmu, dal bych plnej počet hvězdic. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Travisův atentátní Rašomon vás sice v poloze, kdy vaše temeno na polštáři a paty svírají úhel 160°, neuspí, to je pravda, ale logická harakiri a posledních 10 minut festivalu všemožných klišé ukážou, kde je jeho slepý úhel. Když Forestovi, mimochodem asi nejhloupěji se chovající filmové postavě roku 2008, zazvoní na konci mobil, modlil jsem se, ať nevolá ta, co si myslím a neřekne to, co mě donutí kroutit hlavou. Jak je vidět, modlil jsem se málo.. Zase na druhou stranu, buďme rádi, že si americká hlava státu nesestrojila v sanitce z kyslíkové bomby, nosítek a defibrilátoru improvizovaný raketomet a nezneškodnila ty zlé teroristy bez příčiny sama.. Jinak D.Quaid jako tělostrážce krutopřísný - mít ho v týmu Véna Narcis I., Lee Harvey Vondrouš by byl zpacifikovaný dřív, než by člověk řekl: „Globální oteplování existuje!“ ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Velice svižně natočený thriller, u kterého se cítíte stejně jako když skládáte puzzle bez obrázku na krabičce. Každou chvíli vás něčím překvapí. Vyprávění té samé události z různých úhlů pohledu není totiž vůbec stereotypní a směr vyprávění v lecčem přípomíná Kiefernovu Dvacetčtyřku a v závěrečné honičce si jistě vzpomenete na Bourney. Herci (snad až na podivně působícího Foresta Whitakera) odvádí velice slušné výkony. Dennisu Quaidovi držíte place skoro hned od začátku a takový Matthew Fox vás znovu velice překvapí. Skvěle jsem se bavil. 80% ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (15)

  • Věděli jste, že Forest Whitaker nerad běhal? Je to skutečně tak, charakterní herec není žádným rychlonožkou, ale co mohl dělat... (Kailo)
  • Značná podobnost se seriálem "24 hodin" není náhodná. Scénář se měl stát předlohou celé jedné série příběhů Jacka Bauera. (77Ivana)

Súvisiace novinky

„Já jsem 3D zákon!“

„Já jsem 3D zákon!“

15.05.2010

Kultovní komiks ze stránek britského magazínu 2000 AD Soudce Dredd se už jedné filmové adaptace dočkal. I přes na svou dobu vysoký rozpočet a trefně vybraného hlavního představitele šlo o propadák,… (viac)

Reklama

Reklama