Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend, pivo, pohoda. Kamaráti Larry (Larry the Cable Guy), Bill Little (Bill Engvall) a Everett (DJ Qualls) mali jasný plán. Namiesto toho sa však dali zo žartu naverbovať do armády a nakoniec sa ocitli niekde v Mexiku. Miestni obyvatelia majú práve problém s bandou lúpežníkov a traja statoční vojaci ich majú ochrániť. Keďže sa jedná o trio smoliarov a nie hrdinov, ich záchranná akcia sa nemôže obísť bez šialených akcií a bláznivých situácií. Pohroma armády sa púšťa do svojej akcie, čaká nás poriadna fraška. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto bol ozaj silný kaliber. Tak predvídateľný film s takou dávkou klišé, trápnych dialógov vytrhnutých z tých najhorších filmov som nevidel ani nepamätám a tiež neviem kedy naposledy som nejaký film tak pretrpel. Mal som ho dosť už po 5 minutách, ale nejak som sa premohol, kedže zvyknem aj odpady dopozereť do konca, lebo trápno je umelecká kategória podľa mňa, ale bolo to od minúty k minúte horšie. Jediné vtipné mi tam prišlo, keď si robili srandu zo šírenia slobody a demokracie armádou USA. Otrasné herecké výkony, režiséra, scenáristu a celý štáb by som za to poslal na rok do armády na výcvik. Naozaj otrasné, trápne, nechutné, nereálne, veď každý prežije zakopaný pod zemou hodiny, že? Hnus a zdesenie z tejto akoby komédie, ktorých Američania natočili na mraky. Naozaj totálne Béčkový film s hroznými dialógmi pre primitívov a ovce. Tento film je ako stvorený pre manipulovateľných ľudí. Keby aspoň tie fekálie a moč nechali na pokoji, ale nie, tu vybrakovali všetky nevtipné a zlé gagy, hefty a hlášky. Nepozerať! ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

banda retardov je povolana do sluzieb americkej armady, avsak nie ich pricinenim sa dostanu do mexika..a ako je uz pravidlom v takychto filmoch ich nevedomostou a stupiditou porazia nepriatela a v zavere im vyjde co si praju...par krat so sa zamsial, ale to so sa zasmial poriadne, preto aj tie 2*, inac by to bol odpad.. ()

Reklama

arcticsky 

všetky recenzie používateľa

Trojice mírně řečeno podivných maníků je se svým velitelem omylem vysazena v Mexiku namísto v Iráku. A střetne se shodou bláznivých okolností v "Operaci Sombrero" s extrémně drsným banditou Carlosem Santanou v klasickém podání Dannyho Treja a jeho malebnou bandou. To "extrémně drsný" je v tomto případě myšleno silně ironicky....Jsou zde odkazy na jiné filmy - např. Sedm statečných a Trejo v těžce zparodované roli Calvery, který bere vesničanům potravu a ženy je bezvadný. Ucházející zábava - u mě jistých 60%. ()

teseth odpad!

všetky recenzie používateľa

Debilní příběh o třech idiotech, kteří si jednou za měsíc vyrazí na vojenskou základnu si zablnout. WTF kdo je tam pouští? Čistě náhodou se v té době někdo rozhodne, že je pošle do iráku a oni skončí v mexiku. Zajímala by mě trasa toho Letadla = proč letělo přes mexiko??? A tam jsem skončil, protože dál to byla jedna blbost vedle druhé. Rádoby vtipné scénky nakonec vyzněle neskutečně trapně a hlavní hrdinové hráli tak blbě, že mi fakt připadali jak mentálové na útěku. A to ještě urážím mentálně postižený. ()

Luk Skywalker 

všetky recenzie používateľa

Proč dávám čtyři hvězdičky standardní komedii, které nepřináší nic nového? Protože jsem se dobře bavil a film nebere sám sebe vážně, a hlavní postavy jsou po úvodu hned jasné, že s nimi bude legrace plus "tradiční" americký seržant. Oddychovka, u které se uvažovat nemusí. A že končí "americky" a jsou tam nereálné věci na to jsme u filmu již zvyklí, ne? ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (3)

  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené