Reklama

Reklama

Wrestling at the New York Athletic Club

všetky plagáty
Krátkometrážny
USA, 1905, 4 min

Obsahy(1)

Film, který ve svých čtyřech minutách zachycuje dva wrestlingové zápasy, které probíhají naráz. (ČSFD)

Recenzie (4)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Párové súboje šestice atlétov na podlahe telocvične, nakrútené statickou kamerou. Jej nezmenená poloha zachytila v nastavenom zornom poli všetko: od príchodu športovcov, vyzliekania, zápasenia dvojíc na striedačku, až po oddych vysilenej dvojice, sledujúcej chvaty a hmaty ruvajúcich sa kolegov. Ďalší z filmov nemej éry, patriaci k dobovo populárnym športovým dokumentom, zachytávajúcim telá svalnáčov pri vykonávaní fyzickej aktivity. Pri ich porovnaní so súčasnosťou vidieť, že technologický pokrok a osobitná výživa športovcov dokázali v priehu storočnice divy: pred ozrutnými telami zápasníkov dneška, ihrajúcimi horami svalov, by hrdinovia filmu dnes pravdepodobne s hrôzou ušli. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto malo byť akože čo?! Storočné homosexuálne porno? Partia polonahých, vyprsených chlapov sa po sebe sápe ako kedy sa chceli navzájom osúložiť. Nič iné sa v tomto, ani nie štvor minútovom, filmovom zázname vôbec nedeje. V prípade tejto prestarlej zbytočnosti niet naozaj za čo prideliť ani len jednu jedinú hviezdičku. Je to odpad! ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Historická hodnota, zachytenie zápasenia v minulosti, dobrý nápad s viacerými súbojmi, na ktoré nebola veľmi potrebná pohyblivá kamera, akurát mi to ako šport so starodávnou tradíciou príde dosť homosexuálne. Ako dokument priemerné, nič extra. ()

Reklama

Reklama