Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štyria dávni priatelia Doug Madsen, Woody Stevens, Bobby Davis a Dudley Frank (Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy) sa jedného dňa rozhodnú radikálnym spôsobom okoreniť svoj nudný život na predmestí a vyberú sa na motorkársky výlet naprieč Amerikou. Oddych od práce a všedných povinností, o ktorom tak dlho snívali, je konečne tu. Ani jeden z nich však nemá ani tušenia o tom, že sa počas cesty za slobodou a voľnosťou stretnú so skutočným motorkárskym gangom Del Fuegos a na dôvažok ich čakajú odhalenia prekvapujúcich tajomstiev medzi nimi samými... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (490)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa dočkal. Nie až tak "divé", ale "svinsky" vtipné. Už pri prvom zhliadnutí obsadenia som mal veľkú radosť, no zároveň som sa bál, či Becker zvládne komediálny potenciál, ktorý herci majú a či hlavne zvládne utiahnuť normálnejšiu komédiu. Oboje sa podarilo a ja som odchádzal z kina po dlhšom čase s príjemnými kŕčmi v bruchu. Film je svižný už od začiatku, žiadne dlhé prieťahy a nenudí, aj keď viditeľne niektoré road scény sú točené na dotiahnutie minutáže. Príbeh má svoj dôvtip a zakladá najmä na pomerne originálnom základe. Tak kto si pôjde so mnou plesnúť býkovi po zadku? :) 80%. ()

pivo 

všetky recenzie používateľa

Konečne po dlhej dobe komédia, pri ktorej som sa fakt zasmial. A nebolo to len také chichúňanie popod fúzy, ale pekne na plné gule. Užil som si tento film, príjemná oddychovka, ktorú si určite pozriem rád znova. A myslím, že som si to neužil iba ja, ale aj herci na plátne. Hlavná štvorica je super, aj Lawrence, hoci ho nemám moc v láske, Ray Liotta je úplne cool a k tomu ešte nostalgická spomienka v podobe Petera Fondu. Kľudne by som si vedel predstaviť aj dvojku, a podľa úspechu asi aj bude. Len do toho. Máte môj hlas. ()

Reklama

Bachy 

všetky recenzie používateľa

Mně se to líbilo. Žádná originalita, žádná šílená komedie, ale byla to milá oddechovka s vynikajícími herci, kteří ještě nepatří do šrotu. Elektrická kytara s harmonikou navozuje náladu odpadlíka, parta chlapů si užívá volnost a mě mrzí, že nemám motorku. S druhou polovinou to bohužel upadá a film se začíná topit v klišé, ale jednotlivé charaktery a závěrečná scéna spolu s titulky mě donutila nesnižovat hodnocení. Kéž by mi parta z dětství vydržela taky tak dlouho. Už dlouho jsem nevstával u tak milého snímku. ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pravdupovediac som od režiséra priemerných teenagerských komédií nečakal, že by s nadhľadom a rozumne dokázal natočiť príjemný a nenásilný filmík, ktorý by pobavil všetky vekové kategórie a zároveň aj dokázal niečo povedať mužom po štyridsiatke, ale na moje počudovanie sa z toho vykľula prinajmenšom výborná pánska jazda okorenená láskavým humorom a samozrejme - sympatickými hereckými výkonmi. Za mňa dávam jednoznačne palec hore pre (opäť) skvelého Williama H. Macyho, ktorý z môjho pohľadu tentokrát zatienil všetkých jeho hereckých partnerov. Príjemnú atmosféru filmu na mnohých miestach zase zdatne dotvárala skvelá road muzika pozostávajúca z chytľavých songov, vďaka ktorým si túto svižnú jazdu možno ešte viac užijete. Pravdepodobne jediná slabá stránka filmu sa skrýva v nie príliš originálnom scenári, ja osobne som však klišé s chuťou prehliadal, lebo celé to nesporné kúzlo filmu leží niekde úplne inde - ja som nad mieru spokojný... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (15)

  • Natáčení začalo 1. května 2006 ve státě Nové Mexiko v USA. (BMW12)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (viac)

Reklama

Reklama