Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh dojemnej a často humornej životnej cesty Annie Bradockovej (Scarlett Johanssonová), mladej ženy z chudobnej rodiny, ktorá sa snaží pochopiť, kde na svete je jej miesto. Po skončení vysokej školy ju matka Judy (Donna Murphyová) donúti, aby si našla slušné miesto vo svete manažérov. Zhodou náhod sa ocitá v elitnej spoločnosti žijúcej na manhattanskej Upper East Side – v spoločnosti ľudí, ktorých život je na míle vzdialený od toho jej. Rozhodne sa ukryť pred svetom a prijme miesto pestúnky u boháčov, „pána a pani X“. Rýchlo zistí, že život na opačnom konci daňových tabuliek nie je práve úžasný, pretože musí plniť aj tie najabsurdnejšie priania pani X (Laura Linneyová) a jej predčasne dospelého syna Grayera (Nicholas Art), a súčasne sa vyhnúť hrozivému pánovi X (Paul Giamatti). Všetko sa ešte väčšmi skomplikuje, keď sa zaľúbi do krásavca z Park Avenue Harvarda Hottieho (Chris Evans). Annie musí prehodnotiť svoj život a zamyslieť sa nad tým, akým smerom sa uberie... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (205)

Michelle75 

všetky recenzie používateľa

Chůva + dítě, zní to tak nelákavě, ale nakonec se na to velmi příjemně koukalo. Laura Linney byla pro mě vždy spíše nečitelná psycho herečka, ale mám ji ráda a tady opět nezklamala. Scarlett Johansson hraje přirozeně, nemusí se ani moc snažit a ono jí to jde. A film samotný? Rozumný člověk si z něho až tak moc nevezme, ale k odreágování to stačí. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +tak snad ta Scarlett Johansson, ke konci to začalo být napínavý -zbytečně dlouhé, Chris Evans nebyl moc výrazný, slabý scénář, vlastně celkově zbytečný film/// Poprvé jsem Holku na hlídání zaregistroval loni v kině. A kdybych chodil každý týden do kina, zřejmě bych zašel i na tento. A protože je to čerstvá novinka, neodolal jsem a koukl na to na JOJce se slovenským dabingem (konečně chytáme JOJku). Jenže, už asi znám důvod proč to bylo uvedeno tak brzy. Je to totiž blbost. Je to úplně zbytečný film, kterých se do TV točí mraky a kolikrát mají lepší úrověn. A co tady dělá Scarlett? Moc jí ta role nesedla. Můj oblíbený Chris Evans mi tu přišel jakýsi zakřiknutý a ten kluk na hlídání mě taky nijak neohromil. Prostě nechápu natáčení takových filmů./// Celkem 37%/// PS: Kdybych byl na místě hlavní hrdinky, hned bych podal výpověd a nebo bych vraždil (hehe to by bylo překvápko, kdyby film nabral takový směr) ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ako keby už na začiatku nebolo jasné, ako to dopadne, ach jaj. panička sa nakoniec o svoje potomstvo zaujímať začala, no snobizmus tam zostal. Veľa trápnych scén, matrix v živote, obyčajnosť tu je ukazovaná ako vzor, no pritom si dievča neváha kúpiť v reštaurácii hamburger, otras, ak to robí aj v živote, ten jej veľký zadok je pochopiteľný. A v čom to malo byť akože výnimočné? Však podobná téma bola omieľaná v mnohých filmoch už veľakrát. Scarlett Johansson po dobrom filme Ostrov siahla o pár líg nižšie, po komerčnej televíznej tvorbe, ktorá náročného diváka skôr unudí. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

páčilo sa mi prerozprávanie príbehu formou antropologického pozorovania. bol to veľmi milý a zaujímavý príbeh - aj zabavil aj chytil za srdce. a ešte tam bola aj štipka romantiky. v podstate to bol príbeh o vzťahoch a o hľadaní seba samého - čo platilo pre Annie rovnako ako pre pani X. skvelé bolo aj obsadenie a to hlavne Scarlett Johansson a Laury Linney. a tiež tých niekoľko milých odkazov na Mary Poppins :) ()

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

V podstate veľmi hlúpučký, totálne monumentálne utopistický film s (ne)pekne (ehm) posadnutým rozbehom, ktorý vďakabohu opúšťa posadnutosť svojho počiatku a zostáva len šialene utopistický , nič a nikoho neriešiaci a občas neškodne smiešny... ... S tromi tak úžasnými holkami ako Scarlett, Laura a Alicia (ktorá mimochodom spieva tak, že cítite ako ŽIJETE a že ste sa zrodili len pre túto chvíľu, pozn. autora) však všetko dopadá a ubieha idylicky. Majte sa, ja idem pred vchod svojho domu vyzerať svoje oranžové dáždniky... Alebo aspoň susedov liliputánov čo sa nevedia pozdraviť ale sú zábavní a neobyčajní rečníci. Alebo nejaký nový dážď. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (11)

  • Přestože autorky předlohy tvrdí, že jde o čistou fikci, obsahově se kniha strefuje do života konkrétní rodiny z Park Avenue, která má na kontě astronomické sumy. (hippyman)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené