Reklama

Reklama

Divácky megaúspešné ťaženie zvieratiek z newyorskej ZOO - tučniakov, kráľa lemurov Juliana a hlavne kvarteta zvieratiek Alexa, Martyho, Melmana a Glorie sa vracia v skvelom animovanom filme plnom situačnej komiky, ktorá je mimoriadne príťažlivá pre všetky vekove kategórie divákov. Partia zvieratiek sa chce tentokrát vrátiť z Madagaskaru späť do svojej ZOO pomocou havarovaného lietadla. Nikto ale netuší, že lietadlo havaruje druhý krát a to v Afrike... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (737)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Hned na uvodnej scene spolocnosti DreamWorks SKG som sa nasmial na chlapcovi, ktory si pomocou balonikmi prileti a sadne na mesiac, aby si spokojne chytal rybky a zrazu spoza mesiaca ho nakopu styria tucniaci, len kvoli tej rybke, aby si na nej mohli pochutnat :-) Su animaky, ktore su vyvazene aj pre dospelych a uznavam, ze tento animak je viac urceny detom, ale podla mna je tu skvela Zimmerova hudba, zabavny scenar, pricom sa neustale striedaju ine postavy a nie je to chaoticke, teda ani nudne. Mam pocit, ze sa mi tato dvojka pacila este viac, nez jednotka, ale na porovnanie by som si musel jednotku opät pozriet. Ta babka ovladajuca bojove umenie s levom nemala chybu a taktiez aj tucniaci mi chvilami pripominali tych z HAPPY FEET. Takze podla mna je to bezchybna rodinna zabava, pricom by vam 90 minut malo ubehnut ako po masle... 10.12.2008 ____ Ben Stiller - (Alex) +++ Chris Rock (Zebra Marty) +++ David Schwimmer - (Melman) +++ Jada Pinkett Smith - (Gloria) +++ Sacha Baron Cohen - (Julien) +++ Bernie Mac - (Zuba) +++ Alec Baldwin - (Makunga) +++ Hudba: Hans Zimmer +++ Videl v kine 09.12.2009 +++ Videl v kine 09.12.2008 +++ ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Na tej istej úrovni ako jednotka: akonáhle to chce mať "príbeh", tak je to priemer, ba otrava. Lenže v okamihu, keď sa to odtrhne z reťaze a začne to jednoducho blbnúť na tému "tučniaci vydrbávajú s opičími odborármi", "babka všetkých kope do vajec a hrá jej k tomu Morricone" alebo "král Jelimán je nespútaný gay fašista", siaha to po 4 hviezdičkách. Zľahka to ide mimo mňa, ale celkovo je to solídna zábava s výraznými postavami a úplne chápem, prečo to decká milujú viac než všetky pixarovky a Shrekov dokopy. ()

Reklama

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Docela se mi chce dát čtvrtou hvězdu a to jedničku skoro nesnášim. Hodně příjemný překvapení, u kterýho je největšim kladem, že se v něm pořád (ale opravdu POŘÁD) něco děje a že neuvěřitelně rychle uteče, takže na snesitelné ploše hoďky a půl ani nedostane šanci nudit. Tučňáci a ty dva maníci z Madagaskaru na hrad! ()

Marius 

všetky recenzie používateľa

Takže v 4 592 834 598 687mom CGI animáku som zase videl tancujúce zvieratká, ktoré za pomoci rodiny a priateľov porazia všetko zlo a nájdu svoje šťastie. Ďakujem, neprosím. Tučniaky si pýtajú vlastný cynický animák. 1/10 P.S. Dokedy budú ešte scenáristi z Hollywoodu takto strašne impotentní ? ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem od pokračování více a podle mě dvojka není lepší než jednička. Je to takové typické pokračování, které se snaží být dvojnásobně vtipné, ale většinou samotné scény působí až kýčovitě a antivtipně (mlátící se tygr a babička, hroší bourák,...). Děj není také příliš nápaditý a spárování žirafy a hrocha mi příjde proti zákonům přírody. Tučňáci a "lemouňi" bodují nejvíce, ale moc toho nezachrání. 55% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (20)

  • Ke konci filmu je možné vidět, že v jednom záběru nemá Zuba (Bernie Mac) prostřelené ucho. V dalším záběru ho však prostřelené opět má. (Mr.Hudson)
  • Letadlo, které se ve filmu objevuje, je Lockheed Model 14 Super Electra. (ČSFD)

Reklama

Reklama