Reklama

Reklama

Divácky megaúspešné ťaženie zvieratiek z newyorskej ZOO - tučniakov, kráľa lemurov Juliana a hlavne kvarteta zvieratiek Alexa, Martyho, Melmana a Glorie sa vracia v skvelom animovanom filme plnom situačnej komiky, ktorá je mimoriadne príťažlivá pre všetky vekove kategórie divákov. Partia zvieratiek sa chce tentokrát vrátiť z Madagaskaru späť do svojej ZOO pomocou havarovaného lietadla. Nikto ale netuší, že lietadlo havaruje druhý krát a to v Afrike... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (737)

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem od pokračování více a podle mě dvojka není lepší než jednička. Je to takové typické pokračování, které se snaží být dvojnásobně vtipné, ale většinou samotné scény působí až kýčovitě a antivtipně (mlátící se tygr a babička, hroší bourák,...). Děj není také příliš nápaditý a spárování žirafy a hrocha mi příjde proti zákonům přírody. Tučňáci a "lemouňi" bodují nejvíce, ale moc toho nezachrání. 55% ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Hned na uvodnej scene spolocnosti DreamWorks SKG som sa nasmial na chlapcovi, ktory si pomocou balonikmi prileti a sadne na mesiac, aby si spokojne chytal rybky a zrazu spoza mesiaca ho nakopu styria tucniaci, len kvoli tej rybke, aby si na nej mohli pochutnat :-) Su animaky, ktore su vyvazene aj pre dospelych a uznavam, ze tento animak je viac urceny detom, ale podla mna je tu skvela Zimmerova hudba, zabavny scenar, pricom sa neustale striedaju ine postavy a nie je to chaoticke, teda ani nudne. Mam pocit, ze sa mi tato dvojka pacila este viac, nez jednotka, ale na porovnanie by som si musel jednotku opät pozriet. Ta babka ovladajuca bojove umenie s levom nemala chybu a taktiez aj tucniaci mi chvilami pripominali tych z HAPPY FEET. Takze podla mna je to bezchybna rodinna zabava, pricom by vam 90 minut malo ubehnut ako po masle... 10.12.2008 ____ Ben Stiller - (Alex) +++ Chris Rock (Zebra Marty) +++ David Schwimmer - (Melman) +++ Jada Pinkett Smith - (Gloria) +++ Sacha Baron Cohen - (Julien) +++ Bernie Mac - (Zuba) +++ Alec Baldwin - (Makunga) +++ Hudba: Hans Zimmer +++ Videl v kine 09.12.2009 +++ Videl v kine 09.12.2008 +++ ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Na tej istej úrovni ako jednotka: akonáhle to chce mať "príbeh", tak je to priemer, ba otrava. Lenže v okamihu, keď sa to odtrhne z reťaze a začne to jednoducho blbnúť na tému "tučniaci vydrbávajú s opičími odborármi", "babka všetkých kope do vajec a hrá jej k tomu Morricone" alebo "král Jelimán je nespútaný gay fašista", siaha to po 4 hviezdičkách. Zľahka to ide mimo mňa, ale celkovo je to solídna zábava s výraznými postavami a úplne chápem, prečo to decká milujú viac než všetky pixarovky a Shrekov dokopy. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria, žirafa Melman, lemur Julien a štyria militárni tučniaci... to sú starí známi zvierací hrdinovia z amerického animovaného filmu "Madagaskar", ktorý bol vyprodukovaný v roku 2005. O tri roky neskôr, v roku 2008, sa táto zábavná partička vrátila na plátna kín v pokračovaní "Madagaskar 2: Útek do Afriky" (Madagascar: Escape 2 Africa). Mne osobne urobili radosť. Pri ich novom africkom dobrodružstve som sa bavil hádam ešte o trochu viac ako pri pôvodnom snímku. S radosťou tomu dám pekné tri hviezdičky. *** ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Slušná zábava mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale něco z jedničky tu chybí, protože jsem při sledování stihla přemýšlet, jestli jsem utřela prach na tv či nikoli... Krom toho se ale dá shlédnout bez zdravotních obtíží, tučňáci zaženou chmury i Aloisi Nebelovi, opice jako odboráři vyjednávající o mateřskou nemají chybu a potrhlý král Jelimán by si osedlal i komáry, kdyby nenarazil na větší tvory :-). ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (20)

  • Alexovo (Ben Stiller) rodné znamienko na ruke je tvar afrického kontinentu spolu s ostrovom Madagaskar. (MDesign)
  • Když se bije Alex (Ben Stiller) se stařenkou, sebere jí kabelku, kterou však stařenka v dalších záběrech opět má. (M.B)
  • Film je věnován Berniemu Macovi (Zuba), pro kterého to byla poslední příležitost k propůjčení hlasu animovanému filmu. Zemřel v srpnu 2008. (HellFire)

Reklama

Reklama