Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt Émilien a taxikár Daniel  sa stali oddanými otcami dvoch chlapčekov. Stále sú nerozlučnými priateľmi, len obom pribudli starosti o potomkov, ktoré im partnerky nechali na krku. Inak sa nič nezmenilo. Nešikovnému policajtovi Émilienovi to stále myslí trocha pomalšie, taxikár Daniel so svojím špeciálne upraveným a prekvapivo rýchlym Peugeotom je vždy v správnu chvíľu na správnom mieste a streštený komisár Gibert dáva svojím podriadeným poriadne zabrať. A nielen im. Keď komisár Gibert so svojimi mužmi preberie zodpovednosť za obávaného medzinárodného zločinca, začína sa veľkolepá hra na mačku a myš, plná natvrdnutých gangstrov i policajtov, naháňačiek, nedorozumení, prestreliek, ale aj lásky k futbalu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (305)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Francúzi ma veľmi potešili štyrmi skvelými dielmi o športovom taxíku. Tieto filmy majú grády, majú mnoho udalostí, vynálezov, zaujímavých postáv, dynamický dej, prekvapenia, hefty, zábava je vygradovaná, proste nenudím sa skoro vôbec pri nich. Sem tam je to prehnané, ale mne sa to aj také páčilo. Týmto dielom s Djibrilom Cissém a Olympiquom Marseille ma veľmi potešili, chýbala mi však len Marion Cotillard, ale aj tak som si to užil. Naozaj neviem, ktorý diel sa mi páčil viac, či tretí alebo tento štvrtý, možno ten tretí lebo mám naň naviazané aj určité konkrétne spomienky, ale tento bol určite honosnejší. Samy Naceri s jeho bielym taxíkom opäť nesklamal a je to práve on, kto drží tento film vo výšinách. Trampolíny, špionáž, vily, proste scenár na výbornú, dej na 1-, postavy za 2, hudba za 1-, réžia 1-, kostýmy 1- a celkový dojem s ostatnými vedľajšími efektmi ma presvedčil dať tomu 4 hviezdy. ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je už opravdu přespříliš. Žádná akce v taxíku (kromě uvodní s Djibrilem Cissé). Toto pokračování je zcela hloupé a postrádá absolutně vše, co zdobilo první dva díly. Čtvrtý díl je stupidní a možná je to i tím, že jedna z mála inteligentních postav, taxikář Daniel, byl strčen do pozadí a není ani zdaleka tolik vidět jako v dílech předtím. Série, která kdyby zůstala u 2 dílů, tak by byla kvalitnější.... ()

Reklama

ed_wood odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvý a druhý diel boli super. Trojka už bola slabý priemer. Ale toto je dokonca ešte horšie. Slabé otrepané vtipy, ktoré už vôbec neboli vtipné. Dosť chabá zápletka a aj trošku smiešny záporák. Úplne zbytočné pokračovanie série, ktorá si už u mňa dosť pošramotila reputáciu tretím nepodareným pokračovaním. ()

WoWoW 

všetky recenzie používateľa

S přibývajícími díly příbývá i stupidita hrdinů, což je podle mého soudu vidět i na tom, že Marion Cotellard se účasti na čtvrtém dílu zřekla. Kdybych já viděl scénář, tak bych taky zdrhal. Čtvrtý díl je stupidní a možná je to i tím, že jedna z mála inteligentních postav, taxikář Daniel, byl strčen do pozadí a není ani zdaleka tolik vidět jako v dílech předtím. Další díly doufám nebudou na pořadu dne, je to totiž kopání hrobu a to bych tvůrcům za první dva taxi filmy nepřál. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Prozatím poslední pokračování Taxi ságy. Opět ti samí hrdinové. Tentokrát jim zatápí Belgičan. Je tak nebezpečný, že ho převáží v obleku podobném tomu od Hanibala Lectera. Nakonec se z něj vyklube nenápadný podvodníček. Komisař nám předvede nové mučící postupy francouzské policie. A závěr je ve stylu Ramba. :D ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (13)

  • Taxi mělo ve filmu na poznávací značce číslo 2007, odpovídající roku natočení filmu. (SallyZen)
  • Prvý film zo série, v ktorom sa neobjavuje dnes už ikonická skladba "Misirlou" od Dicka Daleho. Namiesto nej je použitá skladba "Pump It" od skupiny The Black Eyed Peas, ktorá ju sampluje. (Real Tom Hardy)
  • V čase 1:20:10 vyskočí komisař Gibert (Bernard Farcy) nadopovaný kokainem se dvěma automatickými zbraněmi. Je ověšený nábojovými pásy. Avšak lze vidět, že několik nábojnic je navrtaných (je v nich dírka), takže se jedná o neaktivní střelivo. (HonzaR.)

Reklama

Reklama