Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt Émilien a taxikár Daniel  sa stali oddanými otcami dvoch chlapčekov. Stále sú nerozlučnými priateľmi, len obom pribudli starosti o potomkov, ktoré im partnerky nechali na krku. Inak sa nič nezmenilo. Nešikovnému policajtovi Émilienovi to stále myslí trocha pomalšie, taxikár Daniel so svojím špeciálne upraveným a prekvapivo rýchlym Peugeotom je vždy v správnu chvíľu na správnom mieste a streštený komisár Gibert dáva svojím podriadeným poriadne zabrať. A nielen im. Keď komisár Gibert so svojimi mužmi preberie zodpovednosť za obávaného medzinárodného zločinca, začína sa veľkolepá hra na mačku a myš, plná natvrdnutých gangstrov i policajtov, naháňačiek, nedorozumení, prestreliek, ale aj lásky k futbalu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (304)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Hans Martin Boissau (sound): 1 Black Eyed Peas "Pump it" ,2 Sniper "Quoi qu'il arrive" ,3 Kery James feat. Anissa Stili "Symphonie d'amour" ,4 Melissa feat. Akhenaton "Avec tout mon amour" ,5 J-Mi Sissoko feat. Lino "Ghetto" ,6 Bakar "Etre un homme" ,7 Shy'm "Victoire (remix)" ,8 El Matador "Génération Taxi" ,9 Tunisiano "Rien a foutre" ,10 Saian Supa Crew "Mets les gaz" ,11 K-reen feat. Ol Kainry "Anticonformiste" ,12 Médine "Les contraires" ,13 Mafia K'1 Fry "On vous gene..." ,14 Mélissa feat. Khaled "Benthi" ,15 Tairo feat. Diam's "Qui on appelle ??" ,16 Sir Samuel "Frérot" ,17 Akil "Nahreg alik" ,18 Sinik "Ennemi d'état" ,19 Nessbeal feat. K-Reen "Légende d'hiver" ,20 Rim'K feat. Gimenez.e "Hommage" ,21 L.I.M. feat. Larsen & Boulox "Taximan" ,22 Grodash "Ennemi public" ,23 Kalash L'Afro (Berreta) "Retour a la base", ()

TommyLeeJape 

všetky recenzie používateľa

Ten nový taxík vypadá dobře, ale to je asi tak všechno. První díl byl dobře natočený, originální a vtipný. Druhý díl byl, jak už to u dvojek býva, prostě slabší, ale taky pobavil. Bohužel si Gérard Krawczyk neuvědomil, že po slabší dvojce by měl taxík zaparkovat a v žádném případě nevyjíždět vstříc třetímu dílu, což se stalo. Potom ovšem mistr režisér natočil toto a to už nezlobte se, to pomalu přestává být vtipnééééé! A já ten taxík měl tak rád... ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Neviem ako je to možné, ale po bezduchej a po humore vyprahnutej trojke sa séria znova trošku postavila na nohy. Aj keď preslávenú cestu taxíkom vidíme v plnej kráse len raz a aj postava Daniela sa stiahla do úzadia, na scénu nastupuje hlavne magor Gibert, smoliar Emil a dokonca aj lepšia zápletka. Očakávaná zmena karosérie však u mňa svoj úspech nezožala, 406-tka bola jednoznačne akčnejšia a coolovejšia. 65%. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Začátek filmu slibuje skvělou jízdu a připomíná známou píseň Dana Landy "dvěstě v městě, třista z místa". Bohužel asi po dvaceti minutách se TAXI 4 zastavil a už se nerozjel - jen popojížděl. Je to úplně stejné jako když jedu po dálnici D1v koloně mezi kamiony do Brna. Popojížděmím se sice člověk dostane do cíle, ale vůbec si to neužije a je otrávenej. Myslím si, že bude lepší když Daniel už nechá svůj Taxi zaparkovaný v Marseille a my se na něj rádi budeme chodit dívat, za jeho skvělé adrenalinem našlápnuté a humorem tankované první jízdy. ()

Nivenx 

všetky recenzie používateľa

Ještě že v této sérii Daniela hraje pořád ten samý herec, jinak bych si to nepustil. Bohužel ale jak u Francouzů bývá pravidlem, tak každý další díl bývá slabší jak ten předchozí. Zde už jde jen o natahovanou sérii, kde vlastně už není co vymýšlet nového a pořád jde o rychlého Taxíka, který všem natrhne prdel. Další díl už spíše ne, než ano. 50% ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (13)

  • V tomto díle řídí taxikář Daniel (Samy Naceri) tehdy nový Peugeot 407, který nahradil starší model 406 z předchozích dílů. (korbitch22)
  • V šuplíku na komisárstve sú počítačové hry "RollerCoaster Tycoon 2", "Test Drive Unlimited" a "Arthur et les Minimoys". Posledná menovaná je založená na animovanom filme Arthur a Minimojovia (2006), ktorý zrežíroval aj napísal Luc Besson, podobne ako tento film. Vo filme sa na PC obrazovke mihne aj originálny "Tetris" z roku 1984 či "Boiling Point: Road to Hell" z roku 2005 od Atari. (Real Tom Hardy)
  • Televízny hlásateľ, ktorý informuje na začiatku filmu o futbalovom transfere, je legendárny francúzsky hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor, považovaný za najznámejšieho fr. hlásateľa. V záverečných titulkoch má aj špeciálne poďakovanie, spolu s Djibrilom Cissém. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama