Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Blbosť... ale neskutočne chytľavá blbosť! Zo začiatku mi to prišlo ako nepozerateľné, ale čím viac času tomu venujete, tým viac sa do toho dostávate. Nie žeby sa tým vytrácala celková stupidita, ale začnete to brať také, aké to je - a napriek všetkému vás to začne baviť. Alinko, Pipina a Banán sú na nezaplatenie, Milan zdatne sekunduje a občas do toho vmieša svoje pán doktor. Tak hlúpe a sprosté, až je to zábavné. Epizóda s maizenou je moja obľúbená. Dáte si segedín? 65% ()

sanjozko 

všetky recenzie používateľa

no jednoznacne to najlepsie co sa na nasich obrazovkach slovenskych objavilo z tuzemskej tv produkcie, ale neviem preco, ze vzdy ked sa nejakej TV podari nieco uspesnejsie tak z toho robia cirkus a isteho casu som mafstory pocul uz vsade, proste premedializovali to! Normalne za 3.5* ale bol som v divadle na ich predstaveni a to sa mi pacilo takze je to za 4* :) ()

Reklama

Da_reba 

všetky recenzie používateľa

Toto bol pre mňa osobne jediný podarený slovenský sitcom, na ktorý sa dalo pozerať a dokonca z chuti zasmiať! Všetky hlavné postavy okrem účtovníka boli sympatické ale hlavne scénky, dialógy a vtipy boli premyslené a dobre zahrané. Miesto toho aby na tomto stavali, tvorcovia sa v nových seriáloch vybrali cestou laciného a stereotypného klišé humoru pre imbeciov typu Farma, Mama ožeň ma a ďaľšie nechutne zvrátené sračky. Ale čo už, sledovanosť to má a to svedčí o smutnej realite inteligencie divákov... ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Spolu so Susedmi a Profesionálmi to najlepšie čo na Slovensku vzniklo v žánri komediálny seriál/sitkom, pri čom zo spomínaného tria mi dokonca Mafstory príde ako najviac vtipné a trefné. Humor je drsný, útočný, nekompromisný,veľmi často obohatený o ľúbozvučné slovenské vulgarizmy(ktoré prirodzene patria do mafiánskeho prostredia a vlastne aj nášho bežného jazyka) a nedáva si servítku pred ústa. Postavy sú skvele napísané (Alinko Krasňanský s nezabudnuteľným rečovým prejavom, plachý účtovník Krtek, večne ožratý lekár Béla či jednoduchší Banán...),výborne zahrané (chválim všetkých do jedného) a zápletky dostatočne zaujímavé. Prvé série s Fratričom síce ešte boli nemastné neslané, no po príchode Sklára sa seriál dvihol a s výnimkou poslednej série vlastne každá stála zato. Ja osobne nemám čo Mafstory vytknúť a ako jednoduchá oddychovka na mňa spoľahlivo funguje aj po rokoch. 100% PS: Batthyányho 30 sekundovka  s využitím azda všetkých nadávok ktoré slovenský jazyk pozná je najlepšia reklama na sitkom aká bola kedy u nás natočená. Ever.  https://www.youtube.com/watch?v=HUH_Z1Lwcoo ()

Evee04 

všetky recenzie používateľa

Presne takto majú vyzerat Mafiáni!Jeden z najlepších slovenských seriálov,ktorý ked prišiel na televízne obrazovky,vyvolal ošial a smiech a ten trval dlhých 10 rokov a to právoplatne.či sa jedná o Banána,Aliho,Krtka,Tetu Márgit alebo ochlastú Bélu.Každá jedna postava priviedla diváka k smiechu a preto som nespokojný s hodnoteným aké tu má!___85% ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Banán má aj prezývku Sóso (syn), ktorou ho prezýva jeho mama Márgit. (VasylDeBylak)
  • V Aliho pracovni si môžeme naľavo od dverí všimnúť na stene obraz „Dáma s hranostajom“, ktorý namaľoval Leonardo da Vinci, koncom 15. storočia. (AxelWers)

Reklama

Reklama