Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Hostel 2 sledujeme tri mladé Američanky, ktoré sa pod vedením exotickej a okúzľujúcej známej z Európy vydávajú z Ríma na spoločný víkendový výlet do kúpeľov s vyhliadkou na odpočinok, zotavenie a posilnenie svojich priateľských pút. Nájdu dievčatá to, čo hľadajú? Alebo sa stali obeťou klamu, následkom ktorého sa z nich stanú iba bábky v rukách úchylných a privilegovaných ľudí z celého sveta, ktorí na toto miesto cestujú potajme za účelom ukojenia svojich príšerných potrieb a túžob? Snímkou Hostel Eli Roth potvrdil reputáciu, ktorú získal svojim filmovým debutom Cabin Fever. (HBO Max)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (464)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Pane Bože, jak já miluju tyhle sado-maso hrátky, při kterých se nevinným děvčátkům řežou hlavy za doprovodu české lidové Synečku, synečku, malované kvítí... Slováci by pro Američany honem rychle měli zavést vízovou povinnost nebo se nálepky "Zaručená lokalita pro filmový hnůj" už nikdy nezbaví. Jo a holky ať se příště ozvou mně, místo do hostelu bych je vzal třeba na čundr po našich hradech a zámcích. ()

Hellblazer 

všetky recenzie používateľa

Bavil som sa a to je asi to najdôležitejšie. Samozrejme Eli sľuboval veci z ktorých sa pogrciam, veci ktoré zmenia horrorovú históriu atd. a samozrejme sa z toho nič nekoná lebo Eli rád tára avšak to nemení nič na fakte, že film je zábavný a hlavne nenudí, čo sa pri jednotke občas mohlo stať. Takisto nečakajte žiadne softporno, ale potešené môžu byť možno dámy pretože sa tu ukážu dvaja vtáci ;). Problémom môže byť, že aj keď ide o film o mučení tak si tu toho mučenia až toľko neužijeme, ale v porovnaní s jednotkou sa predsa len pritlačilo na pílu a pri jednej z posledných scén necítil bolesť len ten hajzlík ale aj ja (tá scénka nebola nechutná, dokonca bola nakoniec zámerne odlahčená a človek sa zasmeje ale pokiaľ ste chlap tak vás to bude bolieť). Zlé dialógy sú neni novinkou, ale prekvapujúco mi boli hlavné hrdinky sympatické a predovšetkým roztomilú, naivnú a tak škaredú Heather Matarazzo som si obľúbil a keď prišla jej veľmi štýlová, erotická a pekne gore smrť skoro som plakal. Navyše tu je Milan Kňažko, pri ktorom je vidieť, že bol kedysi mafiánom a jeho scéna s bubblegum gang má atmosféru a je na nej vidieť, že Roth svoju réžiu neustále zlepšuje. K tomu všetkému cameo Ruggera je skutočne podarené, avšak tento fakt si bohužiaľ podobne ako väčšinu vecí ktoré súvisia s Rothom uvedomia len skutoční fanúšikovia hororu. Okrem Ruggera sa tu mimo iných objavil aj Luc Merenda v roli detektíva, pričom ide o poctu jednému z mojich najobľúbenjších taliaskych giallo filmov Torso. Aj keď sa jedná do značnej miery o dospelejšie dielo s komplexnejším dejom, v konečnom dôsledku pre mňa o niečo horšie než jednotka, pretože tá bola značne intenzívnejšia. ()

Reklama

AppleCore odpad!

všetky recenzie používateľa

Blbá zasraná úchylárna, vůbec nevim proč něco tak debilního vůbec točej, nejde tam o nic jinýho než zabít co nejvíc lidí a vyplancat co nejvíc filmovýho kečupu a ani mě to nepobavilo, závěrečná scéna s dětma co si kopou s lidskou hlavou, no to ani nemohli myslet vážně, v normálnim životě by s toho měly doživotní trauma. ()

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle snad ne, ze začátku jsem si říkal, že se na to dá koukat, ale ne... To byl děs. !!! Jak se jí lidské maso u stolu k večeři, useknutý penis to je HNUS. Maximálně co hraničí s komedií byl konec, (Fotbálek s lidskou hlavou). Jinak horor nic moc. Radši už v životě nevidět. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľne rozplzlá sračka, s prepálene dlhou a nudnou expozíciou plnou nezaujímavých a hlavne zbytočných osudov. To čo v jednotke ešte ako tak fungovalo (vďaka neznalosťi pozadia Hostelovského "biznisu"), je dvojke úmorným čakaním na avizovaný masaker. Dva krát indentická stavba jendoducho nemôže fungovať a to nemusím byť režisér, aby som to pochopil. Žial samotné slabučké finále len podtrhuje bezradnosť tohoto nakoniec prekvapivo sterilného pokračovania. To je podpásovka, ktorú som nečakal (a to som toho veľa nečakal) a Tarantino by si mal včas rozmyslieť, pod čo sa podpíše. 10% ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)

Súvisiace novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (viac)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (viac)

Reklama

Reklama