Reklama

Reklama

Supermarket

(seriál)
  • Česko Obchoďák Sedmé nebe (viac)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvorcovia:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrajú:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(113)

Zamestnanci spoločnosti Oddball riešia každodenné problémy v superveľkom obchode Cloud 9 tak, že spoločne prekonajú šaškovanie, jeden výpredaj spôsobujúci nepokoje alebo školenie vhodné zdriemnutia. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa AndrewNewman k tomuto seriálu (2)

Supermarket (2015) 

Sitcom je môj jednoznačne najobľúbenejší seriálový žáner no a Superstore je taká mierne slabšia odmocnina The Office a Brooklyn 99. Je to ale aspoň pre mňa oveľa lepšie než Parcs and Rec alebo Moderná rodinka, aj keď to nieje štýl mocumentary. Škoda len že Glenn nie je tak zaujímavý a vtipný ako Kapitán Holt a táto Amy nie je až taká sexi a roztomilá ako Amy Santiago. Inak je to ale vcelku príjemný seriál, má v sebe prvky pohody ale aj sarkazmu a ironického humoru, trollovanie kolegov a pod. veci, ktoré k práci v kolektíve rozhodne patria. Navyše po prvej sérii a začiatku druhej série som ešte nevidel diel, v ktorom by ma aspoň jeden gag poriadne nepobavil. ()

Season 6 (2020) (S06) 

Šiesta séria sa od tej predošlej nijak veľmi nelíši, ale musím povedať, že to finále sa tvorcom skutočne podarilo. Podobne ako u iných seriálov v tomto žánri, sa za postavami uzavrela jedna ich veľka kapitola a my to prežívame s nimi. Ako vždy, všetko to dobre dopadlo. ()

Reklama

Reklama