Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (371)

KarelR 

všetky recenzie používateľa

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Želvy Ninja boli jednoducho kultom. Ako dieťa som hltala jeden seriál za druhým. No ani nove animácke technológie nedokázali vytvoriť slušnú atmosféru. Scenár totiž zdevalvoval všetko a akosi som nepochopila nezmyselné a silené konflikty medzi Ninjakmi. Celý čas som hľadala myšlienku či príbeh, ktorý sa ani ku koncu filmu nedostavil. Proste frustrácia hodná jednej *!!!! ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Pořád to tam je. Želvy hláškují, perou se, Tříska má šmrnc, že by Yoda mohl závidět a audiovizuál je vzhledem k rozpočtu neuvěřitelný. Solidní návrat, u kterého marně vyhlížím dvojku. P.S. Co se týče distributora, propálená šance roku. Možná jsem naivní idealista, ale kdybych se měl postarat o dabing, sehnal bych si legendární sestavu z kresleného seriálu. Kdo tam tom vyrostl, tomu bude z DVD dabingu na zvracení... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Svojim spracovaním je táto verzia "Ninja Korytnačiek" hodne zaujímavý filmový produkt. Počítačové animácie tomu dávajú pôsobivosť vysoko graficky kvalitných PC hier. Snímkov, ktoré sú robené touto technikou som veľa nevidel a už vôbec nie tak podarených ako je práve tento. Okrem naozaj výborných animácií, je tu dobre odvedená práca aj v zobrazení akcie. Nazvučeniu rovnako nemožno nič vytknúť. Aj keď je príbeh pomerne jednoduchý, je to vynahradené známymi hrdinami môjho mládi. Donatello, Leonardo, Michelangelo a Raphael sa mi po rokoch pripomenuli v dobrom štýle. **** ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to nebyly Želvy Ninja, ale cokoliv jiného, dal bych hvězdičky dvě. Jenže když si vzpomenu, jak jsem čekal na každý nový díl tohoto seriálu, musím utřít nostalgickou slzu a dát tři. Scénář v porovnání s jinými počiny (tím nemám na mysli věci od Pixaru či DreamWorks) obstojný, ale ta grafika..mně se prostě nelíbila. Ale želvičky jsou želvičky.. "Four turtles. Four brothers. Genetically reborn in the sewers of New York. Named after the renaissance masters and trained as ninjas." ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)

Súvisiace novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (viac)

Reklama

Reklama