Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míľa

  • Česko Prci, prci, prcičky: Nahá míle (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Eric Stifler (John White) má vážne problémy so svojím panictvom. Napriek tomu, že už dva roky chodí s priateľkou Tracy Sterlingovou (Jessy Schram), tá sa ešte na sex „necíti byť pripravená“. Zato Eric je pripravený až priveľmi, a tak doma sleduje pornokazety a masturbuje. Keď ho pri tejto činnosti pristihnú rodičia s príbuzenstvom, úbohá babička (Jessica Booker) tento šokujúci zážitok neprežije. Eric usúdi, že takto to už ďalej nepôjde, a preto sa nechá presvedčiť sexuchtivými kamarátmi Ryanom Grimmom (Ross Thomas) a Mikeom „Cooze“ Coozemanom (Jake Siegel), prezývaným „Stojka“, aby sa s nimi šiel rozptýliť na divokú vysokoškolskú veselicu. V rámci nej sa uskutočnia aj preteky zvané „Nahá míľa“, kde všetci študenti bežia v Adamovom rúchu. Bude tam aj víťaz minulej Nahej míle, Erikov neodolateľný bratranec Dwight „Hustý“ Stifler (Steve Talley), ktorý na rozdiel od Erika problémy so sexom nemá, rovnako ako so sexom nemá problém drvivá väčšina rozvetvenej rodiny Stiflerovcov, v ktorej je Eric v tomto smere bielou vranou. Keď sa Tracy neočakávane rozhodne, že sa s Erikom predsa len pomiluje, zídu sa v noci v suteréne ich domu, ale v najlepšom ich tentoraz vyruší Tracyin otec (Stuart Clow). Ericovi sa teda opäť nepodarí zbaviť panictva, Tracy notoricky opakuje tézu o svojej nepripravenosti a dáva Erikovi na víkend „úplnú voľnosť“. A tú sa Eric rozhodne využiť. Tracy si to však na naliehanie kamarátok čoskoro rozmyslí a snaží sa Erika dostihnúť aspoň na mobile. Ericov telefón však medzitým vyletel z idúceho auta. Kým Eric spal, jeden z jeho vydarených kumpánov mu ho vyhodil von oknom... V študentskom kampuse troch kamarátov už čakajú zástupy krásnych a opitých dievčat. Pripravuje sa futbalový zápas proti mužstvu liliputánov a Eric, Ryan a Graham musia zaskočiť za iných hráčov zdolaných alkoholom. Erikov bratranec Dwight chce hendikepovaných súperov poraziť, ale vzrastom nevysokí  chlapci sú prekvapivo húževnatí. Vyniká ich vodca Rock (Jordan Prentice), malý diablik, ktorý na smrť nenávidí Dwighta. A tak nakoniec naši chlapci prehrajú. Ale to nevadí, veď sa chystá veľký žúr a potom vypukne slávna Nahá míľa. Každý z kamarátov si nájde priateľku a aj Eric sa začne baviť s pôvabnou blondínkou Brandy (Candace Kroslaková). No aj tak sa popritom nemôže zbaviť myšlienok na svoju Tracy. Keď jej však zatelefonuje, Tracy mu znova zopakuje, že tento víkend si naozaj môže robiť, čo chce. No povedzte, ľudia, kto by naplno nevyužil takúto vzácnu príležitosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (300)

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc ujetej díl a taky možná nejvíc odvážnej v sexu! Nahá míle patřící do vzdálené skupiny prciček a jakoby nový začátek mladých paniců! Prcičky na táboře byli posledním dílem, které ještě hodně pobavili a navázali. Tady už je humor průměrný, nechutnosti sice na každém rohu s různými ptákovinami, kočky opět k pokukání, herci ucházející, ale mladej Stifler mi nějak herecky nesednul! 45% ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Jedna * za trpazlíkov, inak sračka na pohľadanie, ktorú bohužiaľ nezachránia ani tie holé ženské čo tam furt pobehujú a nezachránilo by ju v mojich očiach snáď ani to, keby tam pobehoval môj guru Woody Allen...:) Prehliadka vrcholne odporných "provokačných" ksichtov, pri ktorých sa aktivujú moje latentné agresívne sklony a scén, ktoré tu už boli snáď tisíckrát...American Pie 6 bojkotujem!:) ()

Reklama

Paity odpad!

všetky recenzie používateľa

To je stejně dobré, jak jednička Prciček nestála za moc a Nahou míli, takovou pitomost, tady dává většina na stejnou úroveň. Vždyť tohle bylo něco, co do sebe vůbec nezapadlo, herci absolutně nesympatičtí a k tomu naprosto přihlouplý scénář, který snad napsal někdo na záchodcích při rockovém koncertu na toaletní papír voskovkou v keltštině a někdo to po něm překládal. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ze zacatku dost opruz. Kozy zadny, kalby zadny, nezajimavy debilove v hlavnich rolich. A navic i pres tech par vtipu se to celkem tahne. Nastesti hodne zachranuje druha pulka, kdy dojde konecne na Nahou mily, z ktery by se ale dalo vytezit vic, sice paradni prehlidka koz a zadku, bohuzel obcas i chlapskejch, ale cely sfoukly trosku rychle, s minimem spomalovacek na kozy. Nastesti ale od tyhle chvile zacne slusna jizda a do konce uz to je jen jedna velka kalba. Nema to sice tak super nechutny momenty jak nasledujici dily, ale oproti nim taky minimum odhalenejch zenskejch a min vtipku. Slabsi 3*. ()

boshke odpad!

všetky recenzie používateľa

Prci prci prcičky 4, 5 a 6 patří k tomu nejhoršímu, co se mi kdy dostalo do spárů. Bylo mi jasné, že si filmy neudrží kvalitu prvních tří dílů, jejichž úroveň byla více méně konstantní, ale takový sešup jsem nečekal. Z hlavních hrdinů nezůstal nikdo (asi četli scénář), sem tam se mihne pouze pan Levenstein. S předchozími díly to nemá zhola nic společného (krom skutečnosti, že hlavními postavami jsou Stiflerovi bratranci), a tak se filmy pouze vezou na známém názvu, aby o ně někdo alespoň kopl. Už čtyřku jsem měl problém dokoukat, taková to byla slátanina, ale byl jsem pevně rozhodnut prokousat se až na konec série. Řada přátel totiž básnila o koním spermatu a o šestém díle všeobecně jako o skvělé zábavě (nevím, jestli viděli ten samý film, co já). Pětka je z tohoto tria nejzdařilejší, dá-li se to tak vůbec říct. Ta nabízí alespoň minimální děj, i když čehokoli vtipného je tu, jako u "sourozenců", jako šafránu. Šestka, dorážející celou sérii, se už o příběh ani nesnaží (možná, že je to tak dobře) a sází pouze na přehlídku pěkně rostlých, mladých, spoře oděných dívek. A vtípek s koním spermatem byl dle očekávání velmi "duchaplný"... 0% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama