Reklama

Reklama

Philip Sauvage (Jean-Claude Van Damme) bol počas operácie Púštna búrka vojakom špeciálnej jednotky. Teraz je najatý na ochranu bývalého svetového šampióna v ťažkej váhe Waynea Barclayho (Razaaq Adoti). Barclay, z ktorého sa medzičasom stal zámožný podnikateľ, sa i so svojou rodinou ocitol v nebezpečenstve. Z väzenia práve prepustili bývalého rapového kráľa a gangstra, ktorý sa chystá Barclaymu pomstiť za to, že ho pomohol dostať za mreže. Riziko je vysoké, a preto Sauvage starostlivo zostaví tím mladých bojovníkov a bývalých vojakov, aby mu pomohli. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 5/10/// PLUS: překvapivě mě děj a příběh celkem zaujal, občas to bylo i napínavější MÍNUS: režie se mi zdála docela slabá, stejně tak kamera a akční scény také nic extra nenabídnou, herecký projev většiny je spíš typický pro akční béčka, asi jsem zapomněl, že to má být další "van-dammovka"/// Shrnutí: Hraje si to na víc než to ve skutečnosti je, tedy průměrný akčňák a občas to docela funguje. Nenudil jsem se, ale nijak překvapený taky nejsem. Film jsem si dlouho šetřil a jsem už trochu náročnější než před 15 lety. Tehdy bych byl asi spokojenější./// Celkem 59%/// ()

majo_svk 

všetky recenzie používateľa

Elita armády je slušná akčná oddychovka (hoci akcie by mohlo byť aj viacej), ktorá sa dá v pohode dopozerať až do konca (neprekáža ani dĺžka, ktorá predpovedá nudu). Je vidieť, podobne ako u iných akčných hercov tej generácie, že aj Van Damme pomaly (ale isto) starne a slabne (v Elite armády, vyzerá skôr ako troska a nie elitný vojak). Už sa nedívame na chlapíka, ktorý svojimi údermi a kopmi skladá jedného protivníka za druhým. Van Damme tu oveľa menej kope (no zopár tých kopov bolo ozaj slušných) a viacej strieľa (neviem či sa to zdalo iba mne, ale niekedy držal zbraň naozaj smiešne. Keby takto držali zbraň elitný vojaci z armády alebo protiteroristického komanda asi by toho veľa netrafili a veľmi skoro by padli). No vcelku možno povedať (napriek určitým nedostatkom), že ide o jeden z vydarenejších Van Dammových filmov a jeho fanúšikom sa určite zapáči. Veď Elita armády posúva niektoré Van Dammove filmy, ako napríklad Teror vo vlaku, úplne na dno najhlbšej smradľavej „filmovej“ stoky. ()

Reklama

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Hrozná kokotina. Ale Vivica A. Fox byla sexy. Takže díky jednu * přidávám. Ovšem ten její cicmák s Van Dammem na konci byl zase naopak nechutný. ... mohl by už někdo Van Dammeovi říct, aby si nechal odstranit tu bouli na čele !!! - je to totálně nevkusný a aspoň by tam měl jizvu a vypadal by drsně. A ještě jedna ... ten hlavní záporák měl hlavu z profilu jak alien. Kde vyhrabali obsazení tohoto filmu by mě fakt zajímalo. Ještě jeden ... ten hip hop styl je tady podanej strašně trapně. Rvalo mi to uši, když tam pouštěli ty h .... !? Na zabití času to ujde - jinak brak s velkym "B". ()

Djoker odpad!

všetky recenzie používateľa

Skoro dvě hodiny jsem trpěl jak pes. Hromada černochů se svými černými gesty, černými hemzy a černým oblečením. K tomu jako bonus Jean-Claude, který si před natáčením zašel na botoxovou lázeň ksichtu, aby jeho kamenný výraz byl co nejtvrdší. Ano, je jasné, že mě akční filmy nic neříkají a nikdy mě příliš nebavily, ale tohle je fakt průser. Doporučuji se tomu vyhnout velkým obloukem. ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

No tak , vsadil bych se , že budu jediný komu se to líbilo a taky bych se vsadil , že to všichni odsoudíte , protože v tom hraje Van Damme.Já tohoto herce mám prostě rád a jeho filmy taky ( až na pár vyjímek ).Tento film je skvělej , objeví se tu pár motherfucking niggas, hraje zde hip hop a máme tu akci!!Vůbec jsem se u filmu nenudil a to i přesto , že film jde 106 minut.Jean Claude Van Damme je stále ve formě a myslím si , že nás ještě hodně moc překvapí.Taky si troufám říct , že tento film mohl klidně vyrazit do kin , protože je to cool film a takovéto filmy má ( téměř ) každý rád!Silně nadprůměrný film! ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama