Reklama

Reklama

Malé americké mestečko Gunnison v Colorade žije svojím všedným pokojným životom. V jeho blízkosti však dôjde k nečakanej katastrofe, keď sa z neba prirúti poškodený vesmírny koráb a stroskotá v lesoch za mestom. Namiesto mierumilovných mimozemšťanov sa z jeho útrob vydriapu netvory, hybridní Votrelci, potomkovia dvoch hrozivých a znepriatelených vesmírnych rás: Votrelcov a Predátorov. Ich súboj nezostane bez ľudských obetí a nad mestom sa začínajú sťahovať mraky. Zabíjajú každého, na koho narazia, a v nedobrovoľných hostiteľoch hromadne produkujú svojich potomkov. Miesto, ktoré je doslova zamorené násilím, prichádza „vyčistiť" osamelý Predátor. Začína sa súboj na život a na smrť, bez pravidiel a bez zľutovania, do ktorého sú zatiahnuté stovky nevinných ľudí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (918)

Lima 

všetky recenzie používateľa

Jako byste chodili po pouťovém ´Domu hrůzy´ s exkluzivními exponáty, za kterých byste nic neviděli, protože v elektrárně zrovna vypnuli proud. Bratři Strausové v nočních scénách (které tvoří 2 třetiny filmu) přinášejí zmatečně sestříhané a ve tmě utopené akční scény, ve kterých kolikrát netušíte, kdo koho zrovna morduje, kdo na koho střílí a jestli tohle stvoření je zrovna predátor, nebo šéf alienů. Bráchové se svým scénářem sice dokazují, že i z jednou vymačkaného citrónu se dá ještě dostat nějaká šťáva, ale za kameru ať už raději nelezou. ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Je to mírně nadprůměrný akční sci-fi film, ve kterém se představí dvě naše oblíbené mimozemské postavy, kvalitativně zhruba na úrovni prvního dílu. Predátor stojí opět za pozornost. Jeho výbava a způsob boje, vypadají opravdu zajímavě a tato postava dodává filmu velikou jiskru. Škoda jen některých nočních scén, které jsou trochu nepřehledné a kazí tak divákovi jinak silný, hororový zážitek. Musím uznat, že chvílemi má film fakt slušnou atmosféru - a to se (obzvlášť v dnešní době) cení. Vypněte mozek a bavte se. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Brian Tyler: 1. Aliens Vs. Predator - Requiem - Brian Tyler ,2. Opening Titles ,3. Decimation Proclamation ,4. Requiem Epilogue ,5. National Guard Part 1 ,6. National Guard Part 2 ,7. Taking Sides ,8. Predicide ,9. Kelly Returns Home ,10. Coprocloakia ,11. Power Struggle ,12. Skinned And Hanged ,13. Down To Earth ,14. Predator Arrival ,15. Special Delivery ,16. Alien Awakening ,17. Striptease ,18. Buddy's New Buddy ,19. Searching The Poolhouse ,20. Gutless And Autosurgiosis , ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Že by nám malo pre druhý pokus stačiť len viac a viac krvi? Moji milý ale len o tomto nie je práve táto sága a to ani zďaleka, na stenu hádzať hrach teda krv vie skoro každý, kto si vie nájsť obchod ketchupom. Takže po prvom prehmate mali prísť "preborníci" bratia Strauseovci a oni mali stanoviť konečný poriadok aby uspokojili chúťky fanúšikov a kde teda ponechali talent? _Vykrádačka ako vyšitá od ctenej už nám známej hudby, ktorá k niektorým scénkam vyznie absolútne do prázdna, nehovoriac o tupých dialógoch ako z rozprávky a jednoduchej šablónke príbehu a do nho natesnať všetko možné len aby bolo na čo pozerať a možno že si ani nevšimneme, že to ma riadne prihlúpli - tupý dej! _Kostými oblúd sú fajn urobené, však ako vždy ale ich vzájomné súboje už nikoli, rýchli strih nám neponúkne nič iné než mišmaš, a mutácia Votrelca s Predátorom to my fakt už nesedí, to ho už rovno môžu zmutovať barz aj zo slonom, proste novodobá séria AVP je pre mňa nehorázne hluchým miestom, kde si ale vôbec neprídem na svoje, v tomto prípade si je lepšie pustiť staré časti ovplívajúce aj skutočnou temnosťou a výborným príbehom a nielen povrchným výplachom, ktorý nám ponúka tento kvázy paškvál. A dušovanie sa na tom že tu je zaručene lepšie než prvý AVP nie je zrovna na mieste, kto má otvorené oči musí vidieť že to je zhruba na rovnakej úrovni pokiaľ nie ešte o niečo nižšej. _Aby som nebol len kritický asi prvá polovica filmu sa dá ako tak zniesť aj keď béčkovitosť srší skoro od začiatku až po trápny koniec, plus sklamanie vďaka kulisám lesa, to ako nemali k dispozícii skutočný les? V priebehu druhej polovici filmu ma už bolala hlava ako už dávno nie a tak som sa na tento počin tešil. "Páni producenti už stačilo, toto už nerobte nikdy viac!" ║Rozpočet $40miliónovTržby USA $41,797,066Tržby Celosvetovo $128,883,716║ som sa veru čudoval že po prvom slušnom zárobkovom dni($9,515,615) to tak rýchlo začalo v tržbách klesať a to nasadili práve okolo Vianoc keď sú zisky filmov najvyššie z roku ▐ Tržby za predaj DVD v USA $28,036,513 //počet predaných kusov 1,454,146/videl v kine: 40%/ ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Někteří lidi by si měli udělat v hlavě pořádek...myslím to upřmně. Když někdo jde na AvP2, tak od toho má čekat jediné...Alieny a Predatory jak si navzájem jdou po krku a ejhle, on o tom tenhle film vlastně je, kdo by to čekal? Aha, všichni ti vědátoři tady, kteří chtěli vidět Predyho jak rozjímá nad svou sexualitou a aliena v roli psychiatra. To vy si raději skočte na jedno, dvě sezení...on vám to pan učený rád vysvětlí, děkuji a ahoj. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (31)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě od 30. září 2006 do 20. května 2007. (Yardak)
  • Poprvé, kdy se vetřelec narodí z dítěte. (cariada)
  • Při odjezdu z místa obrněným transportérem je scéna velice podobná scéně z filmu Vetřelci (1986), kdy Ripleyová (Sigourney Weaver) taktéž odjíždí transportérem. Hraje i stejná hudba z filmu Vetřelci. (Horryx)

Súvisiace novinky

Predátora čeká další sequel

Predátora čeká další sequel

26.06.2014

Začalo to Predátorem a Predátorem II, pokračovalo crossovery Vetřelec vs. Predátor a Vetřelci vs. Predátor 2 a nakonec přišli Predátoři. Jakýs takýs sequel jedničky, kterým chtěli Robert Rodriguez … (viac)

Avatar... a dál?

Avatar... a dál?

15.12.2009

k0C0UR už se s námi podělil o dojmy z londýnské světové premiéry, dnes (úterý 15. 12.) se koná novinářská projekce v Praze, takže během dne budou přibývat další komentáře. Uvidíme, jak budou… (viac)

Vyhoďme ho z kola ven...

Vyhoďme ho z kola ven...

10.06.2006

...a ukažme si na něj prstem. Před několika dny se filmová mašinerie opět rozhoupala k akci a vydala prohlášení o režisérovi pokračování nejzmršenějšího a zároveň nejočekávanějšího scifi horroru,… (viac)

Reklama

Reklama