Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (243)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Angelina Jolie to zahrala dobre, pripúšťam. No nemôžem povedať, že ma dostatočne dojal "citlivý príbeh dietaťa strateného vo svete aj vo vlastnom vnútri" (meave). Angelina to zahrala až tak dobre, že keď som sledovala Giinu povahu, vôbec sa mi nezdala byť strateným dieťaťom - naopak, bola to panovačná, manipulatívna a zhýčkaná mrcha. Originálna charizmatická rebelka? Iste, veď presadzovala hlavne to, čo chcela ona a vďaka vrodenej kráse jej to ľudia žrali. Ak nie, terorizovala ich a aj tak si robila čo chcela. Potom si zničila život (doslova) a všetci plakali. Hmm. Jej príbeh bol však atraktívny, lebo v polovici 80. rokov bol AIDS veľkým strašiakom a vieme si predstaviť, ako smrť modelky otriasla módnym priemyslom. Keby bola zomrela na zápal pľúc, neštekol by po jej príbehu ani pes. Čím to je, že keď sa spoja celebrity, drogy a AIDS, robíme ikony z ľudí, ktorí by mali byť všetkým iným, len nie vzorom (to platí aj pre Freddieho Mercuryho, hoci milujem jeho hudbu, on vedel, kedy to posral). Ľutujem, ale nemám súcit s rozmaznanými superhviezdami, ktoré sú zdravé, krásne, úspešné, milované a bohaté a pritom majú tonu psychických problémov a drogujú, lebo sú zdravé, krásne, úspešné, milované a bohaté. Posrať si život drogami je každého výsostné právo, ale nemusím sa predsa tváriť, že ma to niečím inšpiruje. ()

Reklama

Saraswati 

všetky recenzie používateľa

Obyčajný príbeh hviezdy, stiahnutej k zemi tou prazvláštnou gravitáciou drog. S nevzrušivou formou, no so skvelou Angelinou Jolie, ktorá v tomto filme ukázala, že vie aj HRAŤ a nie iba skákať po džungli so zbraňou v ruke a pritom dobre vyzerať. Film stojí len a len na jej úžasnom hereckom výkone a v tomto prípade to naozaj stačí. ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Angelina je vážně výborná herečka a tady měla obrovskou příležitost se předvést a taky se předvedla. Z obrazu téměř nezmizí: mluví, nadává, fetuje, miluje, pózuje a všechno na plný pecky. Z filmu, který je krapet tendenčně natočen a v podstatě od začátku můžete předvídat, kam se děj bude ubírat a to i režijně (takže žádné obrazy pozpátku, vložené anime, atd.), udělala Angelina právě svým přesvědčivým projevem něco velmi zvláštního. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Odbržděná Angie dává zapomenout skutečné tváři první supermodelky, která nedržela jen toto prvenství. Shlédnuto po letech, výborný, škoda že televizní, film. Jít to na velké plátno, možná by si Angelina sáhla, krom zlatého Piťáka, i na zlatého plešouna. S Giou ji nepojí fyzická podoba, ale její osobnost vystřihla senzačně. "Chci si dát pauzu." "To nejde. Teď a tady. A žít budeš potom." ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (10)

  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Film je natočen podle skutečnosti. (Elisebah)
  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)

Reklama

Reklama