Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lietadlo Air Force Two s viceprezidentom Spojených štátov a jeho štábom na palube havaruje v južnej časti Tichého oceána po tom, čo elektrické vlny silnej búrky poškodili jeho prístroje. Stroskotanci sa ocitnú na hladine oceána neďaleko Šalamúnových ostrovov a tí, čo prežili, sa zachránia na pláži malého ostrova San Pietro. Jedného z nich však hneď zasiahne guľka snajpera, ktorý stráži tábor vojenských rebelov ukrytý v džungli. Ostatným stroskotancom aj viceprezidentovi Walkerovi (David Keith), ktorý je bývalým mariňákom, dôstojníkom námorného vojska, sa podarí ujsť a skryť sa. Ale nie nadlho. Tábor ozbrojených vojenských rebelov, ktorí sa chystajú skoncovať s diktátorským režimom v krajine, vedie neľútostný americký žoldnier Armstrong (David Millbern). Jeho vojaci zajmú viceprezidenta Walkera a Armstrong žiada od americkej vlády výkupné. Agentka tajnej služby Lynn Delaneyová (mariel Hemingwayová) a tlačová hovorkyňa Sharon Serranová (Jill Bennettová) sa musia votrieť do vojenského tábora a viceprezidenta zachrániť. Obe ženy odzbroja a uväznia, ale agentke sa podarí utiecť a vďaka svojmu perfektnému vojenskému a bojovému výcviku zneškodní veliteľa rebelov Armstronga. Ale to už prichádzajú americké vojenské helikoptéry a hľadajú stroskotancov... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (25)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Neškodná televizní výplň, která je dobrá tak na deštivé sobotní odpoledne. Herci ujdou, rozpočet nízký, triky mizerné a režie rutinní. Jediné, čím je tenhle film zajímavý, je snad to, že vznikl ve společnosti Regent, která se specializuje na filmy s gay a lesbickou tématikou. Což v praxi znamená, že agentka si ve filmu začne s tou mladou novinářkou. Český divák se to ovšem nikdy nedozví, protože má na dvd cenzurovanou verzi, kde z celého románku zbyla jedna chabá slovní narážka. Tož tak. 50 % ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[7/10] Celkom dobré akčné béčko. Ako pokračovanie perfektného Air Force One to brať nemôžeme, pretože to ako pokračovanie vôbec nefunguje a stým zámerom to nebolo točené, ale zaujal ma aj tento film. Potenciál príbehu opustených ľudí na ostrove ohrozených žoldniermi nebol naplnený, určite sa z toho dalo spraviť aj čosi viac, no aj tak sa nato dobre pozerá, film je krátky a po páde lietadla to začne už byť zaujímavejšie. Prostredie filmu celkom dobré. Herci sú dosť béčkoví, obvzlášt ženské obsadenie, tam ma nik nezaujal a blodnýna s m4 v ruke vyzerá dosť hlúpo. Ani hlavná úloha prezidenta ma nedostala, David Keith nemá takú charizmu aby som mu mohol fandiť, ale záporák to plno vynahradzujek ten bol veľmi dobrý. Air Force Two nie je zlý film, aj napriek svojim negatívnym stránkam - obsadeniu, pár zlých záberov, celkovo slabšia kamera, priemerné akčné scény, ale aj tak tie 4 dám. Bavilo ma to. ()

Reklama

pravo odpad!

všetky recenzie používateľa

Film na mňa zapôsobil dojmom dokonalej amatérčiny akoby ho natočila skupina ľudí, ktorá v rámci nejakej reality šou dostala do rúk po prvýkrát v živote kameru a úlohu natočiť za pár dní akčný film. Vtipnosť sa tomuto dielu nedá uprieť, ale v tomto prípade sa nejedná o zámer autorov, ale o zhovädilosť scenára a nekompetentnosti režiséra. Považovať amerického viceprezidenta za druhého najsilnejšieho muža sveta a naivita a hlúposť rebelov ako aj náhodilosť situácii je síce úsmevná, ale aj do plaču. A všetko poznačuje ešte absolútna nesympatickosť hercov hrajúcich hlavné postavy najmä Mariel Hemingway. ()

Fallen_One 

všetky recenzie používateľa

Zpatlanej název. Film vypadal klasicky béčkově do doby než se ukázaly "triky" a nelogické chování skoro všech postav + samozřejmě kýbl klišé xkrát viděný. Tentokrát logika i uvěřitelný děj utrpěly citelnou porážku a jediný důvod proč to neházím do odpadu je hláška odkazující na MacGyvera. Zvláště některé dialogy byly vyloženě na přesdržku a korunu tomu nasadila kolona vzbouřenců na údajně úplně opuštěným ostrově. Těch tam bylo. Těch bych si určitě niiikdo nevšiml. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Rozjizdi se to jako slusny becko Keith je celkem sympatak prvni pulka by usla ale to finale to totalne zabilo predevsim ten hlavni hajzl co si hral celej film na megadrsnaka je zabitej fakt ultra trapne skoda mohlo to dopadnout lip ale co cekat od dalsiho hitu spolecnosti dvd edice ty maji holt patent na antihity ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Aucklandu na Novém Zélandu. (rafix)

Reklama

Reklama