Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Dean vyráží za Rowenou zjistit, jak odklít Castiela. Jenže lapit ji je těžší, než se zdálo. Crowley zjišťuje, že Amara má čím dál víc větší hlad, což znamená, že přichází o čím dál víc démonů. (Varan)

Zaujímavosti (8)

  • Spoiler: Toto je prvá epizóda, v ktorej vidíme reverznú verziu kúzla agresívneho psa (na vyliečenie kúzla agresívneho psa). (Pat.Ko)
  • Spoiler: Na začiatku epizódy sa Rowena (Ruth Connell) snaží naverbovať 3 čarodejnice. Je tu sivovlasá staršia čarodejnica, čiernovlasá čarodejnica v strednom veku a mladá čarodejnica v štýle goth. Panna, Matka a Babizna je bežnou pohanskou ikonológiou, ktorá sa často spája s Bohyňou Trojitej (Mesačnej). To, že Rowena nakoniec zabije 3 čarodejnice, ktoré zodpovedajú ikonografii, by sa mohlo považovať za symbol toho, že zvrhla starý poriadok, aby presadila svoj vlastnú agendu. (Pat.Ko)
  • Spoiler: V scéne v bare medzi démonom a anjelom hrá v pozadí pieseň "Big One" od skupiny Louden Swain. Zároveň je zaujímavé, že hlavný spevák Louden Swain, Rob Benedict, hral v tomto seriáli postavu Chucka Shurleyho / Carvera Edlunda / Boha. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama