Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam chce z Deana udělat zase člověka, jenže klasická metoda přeměny démona na člověka za pomoci lidské krve nefunguje. Na pomoc doráží Castiel a Hannah. Jenže Castiel je na tom vážně špatně – vyprchává jeho Milost. Když Castiel a Hannah zastavili u pumpy, napadla je Adina za to, že zabili jejího přítele. V pekle se Crowley setkává s odporem některých démonů. Ne všichni démony chtějí za něj dělat jeho špinavou práci za „odměnu“. Jeden z démonů se rozhodne polít svěcenou vodou a zapálit. (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (20)

  • Názov epizódy má rovnaký názov ako posledná skladba na dvojalbume Rolling Stones, "Exile on Main St." Názov albumu bol použitý aj ako názov epizódy Exile on Main St. (2010). (Pat.Ko)
  • V scéne, kde Castiel (Misha Collins) a Hannah (Erica Carroll) zastavia na vedľajšej ceste a prezerajú si mapu, je v pozadí vidieť zanedbané drive-in kino. To bolo vytvorené oddelením vizuálnych efektov (VFX). Scéna bola natočená na vidieckej ceste so zeleným pozadím a drive-in kino bolo pridané neskôr. (Pat.Ko)
  • V scéne, kde je Crowley (Mark Sheppard) prvýkrát vo svojej komnate, nosí pár topánok Fluevog, na ktorých sú viditeľné ikonické 'Angel Soles' (viditeľné v čase 12:26, tesne potom, čo kamera prejde popri stĺpoch). Tieto podrážky sú rozpoznateľné a obsahujú nasledujúci nápis na spodnej strane podrážok: "Odoláva alkalickým látkam, vode, kyselinám, únave a Satanovi." (Pat.Ko)
  • Fotky, ktoré Sam (Jared Padalecki) nájde v Deanovej (Jensen Ackles) izbe, sú fotografie, ktoré boli nasnímané počas natáčania predchádzajúcich sérii. (Pat.Ko)
  • Hoci ide o tretiu epizódu v sérii, bola natočená ako prvá, aby to Jensenovi Acklesovi umožnilo pripraviť sa na režírovanie epizódy bez dodatočného stresu spojeného s hereckým účinkovaním. Mal možnosť pripraviť sa počas leta a potom sa venovať hereckej časti. (Pat.Ko)
  • V scénach v Hell's Throne Room, mladého démona, ktorý je po Crowleyho (Mark Sheppard) pravej strane a ktorý má na starosti dokumenty, hrá skutočný syn Marka Shepparda, Max. (Pat.Ko)
  • Jared Padalecki vtipkoval na Twitteri, že počas scény, kde Sam (Jared Padalecki) bije Deana (Jensen Ackles) po tvári, aby ho zobudil, úmyselne kazil scénu, aby mohol Jensena - režiséra, udrieť po tvári viackrát. Jensen ho podporil a povedal, že až po niekoľkých pokusoch pochopil, čo Jared robí. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama