Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stane se vražda - nějaký duch zabije člena filmového štábu, a proto se Sam a Dean vydávají do Hollywoodu, aby zabránili dalším zabitím. Hodně dlouho se nic neděje a v tom se na scéně, kde se zrovna natáčí, objeví oběšenec. (Varan)

Recenzie (4)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naprostá dokonalá exkurze do Hollywoodu kterou si Dean a s ním i divák naprosto užije. Duchové řadící při natáčení hororu, to je prostě naprosto perfektní nápad. Dean v tomhle díle je vůbec řízek a jeho závěrečná karavanová tečka je pro tento díl jak dělaná. Naprostá spokojenost. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (18)

  • Dean (Jensen Ackles) povie Samovi (Jared Padalecki), že chce navštíviť hrob Johnnyho Ramona, práve keď prechádzajú okolo sochy muža hrajúceho na elektrickej gitare. Socha vyzerá veľmi podobne ako bronzová socha, ktorá sa nachádza v blízkosti skutočného hrobu Johnnyho Ramona na cintoríne Hollywood Forever Cemetery v Los Angeles. (Pat.Ko)
  • Na konci prehliadky sa sprievodca zmieňuje o scéne zo seriálu Superman (1993), ktorý je pravdepodobne odkazom na predchádzajúcu rolu Jensena Acklesa v seriáli Smallville (2001). (Pat.Ko)
  • Keď Dean (Jensen Ackles) povie Samovi (Jared Padalecki), že do L.A. by radšej prišiel oddychovať (byť v bazéne, filmové hviezdy), Sam mu na to odpovie: „Není na to vhodné počasie. Skoro je to tu ako v Kanade.“ To jasne naznačuje, že sa epizóda stále točí vo Vancouveri. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama