Reklama

Reklama

Rodinná dovolenka a iné nešťastia

  • Česko Rodinná dovolená a jiná neštěstí (viac)
Trailer

Prepracovaný a civilizáciou zničený Bob Munro (Robin Williams) sa chce vziať svoju rozpadajúcu sa rodinu na týždeň na Havai, aby sa opäť dali dohromady. Ich prekvapenie je však obrovské, keď zistia, že otecko namiesto leteniek prenajal karavan a chystá sa vziať svoju ženu Jamie (Cheryl Hines) a dve pubertálne deti Cassie (Joanna „Jojo" Levesque) a Carla (Josh Hutcherson) na „zábavný" výlet po Colorade. A samozrejme sa pokazí všetko, čo sa môže i nemohlo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (191)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Na Havaj pôjdeme v zime. Len my a Židia. Zostane nám veľa šunky.“ Občas som sa uchechtol (cúvanie, vypúšťanie WC, hororový ranný útek pred Gornickeovcami), ale keď som si predstavil, že by som musel túto road movie absolvovať ešte raz, veselo mi veru nebolo. Rodina Griswoldovcov skrátka i po desaťročiach potvrdzuje svoj kultový štatút a to, že ich len tak niekto nedobehne, nedajbože nepredbehne. A to ani Robin Williams a jeho patálie plné dávno prevarených klišé (len som si odškrtával jednotlivé "nečakané" zvraty: ukradnutý notebook, výpoveď...). ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku to vyzerá na neškodnú, bláznivú rodinnú komédiu, ale keď začnú striekať fekálie, človeka až zamrazí z toho nepríjemného prekvapenia. Okrem scén s vypúšťaním odpadu je to pozerateľný (pod)priemer s ošúchaným humorom aj scenárom, bohužiaľ pôsobiaci, akoby sa niekto pokúsil oživiť rodinku Griswoldovcov, lenže bez nich... ()

Reklama

macetoma 

všetky recenzie používateľa

Taková moralizující komedie o práci a rodině. Robin Williams by na to měl být expert, ale toto mu moc nesedlo. Asi něco špatného snědl, neboť ho pořád bolelo bříško a musel na o-o. Půl filmu vypadal hůř než většina popelářů co znám od vidění. Docela si zahrál i karavan, kterému říkali nepůvabně "Kravinec" a je škoda, že jej tak zrušili, to si chudák nezasloužll. No nic, dávám 2 hvězdy. ()

stepec11 

všetky recenzie používateľa

Komedie plna spravnych uvedomelych americanu, spravnych rozhodnuti a uzasnych americkych charakteru. Cela komedie mi prisla dosti kycovita, vse podtrzeno spoustou spatnych posta v. Vrcholem vseho je konec filmu, kdy ziskuchtiveho sefa firmy srazi malej kluk a zpivani cele rodiny pred zaverecnymi titulkami. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Robin Williams je perfektný herec, ktorého mám veľmi rád. V tejto úlohe ma tiež výrazne nesklamal... Spracovanie filmu bolo "v pohodičke", a film je sám o sebe ako uliaty na sobotňajší večer. Alebo niekedy keď máte skvelú náladu. Inak veľmi tento film neodporúčam, pretože by vás mohol veľmi sklamať. Ale ja som pomerne spokojný, 45%. ** ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (9)

  • Do role Cassie Munro byla původně obsazena Carly Schroeder. Ta ale musela odmítnout kvůli natáčení filmu Firewall (2006). Roli nakonec získala Joanna 'JoJo' Levesque. (Cheeker)
  • Všechny tři děti z rodiny Gornických jsou pojmenovány po bývalých hráčích NFL týmu Houston Oilers. Earl (Hunter Parrish) po Earlu Campbellovi, Moon (Chloe Sonnenfeld) po Warrenu Moonovi a Billy (Alex Ferris) po Billym Johnsonovi. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené