Reklama

Reklama

Volajú ma Earl

(seriál)
  • Česko Jmenuju se Earl (viac)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrajú:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (760)

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

I keď verím na karmu, sledovanie blbých a negatívnych ľudí mi nerobí dobre. To, čo malo byť vtipné, pre mňa bolo niekedy primitívne, a udalosti často predvídateľné. Iba som čakala, kedy mu niekto na tom zozname povie: screw you and your stupid list. Prišlo mi nerealistické, že všetci mu boli takí zhovievaví. A opakované hit&run, ešte prvé tri sa dali zožrať, ale ostatné iba kričali po nedostatku kreatívnosti, aj keď by vsádzali na-princíp opakovania zdôrazňuje pointu. No ale napokon, to predsa len také zlé nebolo (hlavne kvôli Cataline). Celkom fajn oddychovka. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Earl mně nikdy nějak nelákal. Když to dávali v TV řikal jsem si že to bude kravina ale nalákal mě na to kámoš jednim dílem a pak to jelo samo od sebe. Rozjel jsem to od prvního dílu a jel jsem nonstop a nemohl jsem od toho spustit oči. Příběh Earla Hickeyho a jeho přátel který se snaží napravit chyby co napáchal vás oslní a bavit vás budou celých dvacet minut. Paradní seriál který jsem omrkl už víc jak třikrát. Rád to omrku zase někdy. Seriál má i skvělý soundtrack, hromada známých songů a songů který jsem si oblíbil ztoho seriálu. Earl je týpek. ()

Reklama

Eliott 

všetky recenzie používateľa

První série byla skvělá a přirozeně vtipná, bohužel však seriál rychle ztrácel svojí úroveň. Také se mi nelibilo, že se Earl mnohdy choval jako úplný slaboch. Být hodný přece neznamená být blbý a karma znamená asertivnost. A tak s každou další epizodouu ubývalo vtipností a zároveň přibývalo těchhle hloupostí, až jsem se na to ve finále přestal dívat. S1=5* S2=4* S3=tady už jsem neviděl všechny díly ale spadá do kategorie 3* a ze 4S uz jsem pravděpodobně neviděl nic. PS:ve své době jsem měl seriál moc rád, škoda že to dopadlo takhle. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Sú seriály, ktoré dokážu fungovať stále a stále, bez ohľadu na to, koľko dejových odbočení základná zápletka má, alebo ako sa postavy počas celého diania vyvíjajú. My name is Earl je jeden s týchto seriálov. Bavilo ma to. Na každý diel som sa tešil a partu s Camdenu som si obľúbil. Jason Lee sa objavil vo svojej najvďačnejšej úlohe. Jeho looser snažiaci sa konať dobro je veľmi krásne podaný a vďaka tomu obohatený o veľa vtipných momentov. O ostatných postavách sa vyjadrovať ani nemusím. Nikto mi tam nevadil a po Earlovi som najviac zbožňoval Krabmana. Ten černoch mal skrátka niečo do seba, obhliadnúc fakt, že myslel stále pozitívne a že bol vlastne vytrénovaný špión. Seriál fungoval na princípe zatajovania a objavovania. Keď sa neriešil nejaký problém zo zoznamu, tak sa riešili vzťahy hrdinov, ktoré išli stále hlbšie a hlbšie a dodávali tomu ten správny náboj. Jednoducho to malo za následok , že ste tie postavičky obľúbili. Seriál postupne odhaľoval ich minulosť a robil to podstatne lepšie ako sa to darí trebárs How I Met Yout Mother, kde toho začína byť na môj vkus veľa. Tak veľa že sa tam strácam. Nebyť slabšej tretej série, kde bol Earl vo väzení a v kóme, čo troška dynamiku predošlých sérií brzdilo, bolo by to za plný počet. Takto to je 1 séria 100%, 2 séria 80% 3. séria 60% a 4 séria 80%. Výborná vec, ktorá bohužiaľ skončila neuzatvorená. ()

Borrtex 

všetky recenzie používateľa

Super seriál. Je to taková oddechová pohodička. Když je člověk unavený a příjde domů po celém dni, tak je skvělé si dát jídlo a k tomu si pustit tento seriál a pobavit se u toho:-) Seriál se mi líbí protože jako celek může i inspirovat k lepšímu chování, ale to jak zábavným způsobem je to podáno je ještě lepší. Líbí se mi vypracování postav, zvlástě mluvím o Randym a Krabákovi, jsou to takové dvě postavy které tomu dodávají to co se mi na tom líbí. Například Randy čas od času "vyplodí" nějakou absolutní hloupost, a to ten seriál krásně vyplňuje. 90% :-) ()

Galéria (400)

Zaujímavosti (51)

  • Earl (Jason Lee) má sice na každé fotce v seriálu zavřené oči, ale u filmových plakátů tomu tak není. (Skarface)
  • K oficiálnímu DVD s 1. řadou seriálu byl přiložen alternativní pilot nazvaný „Bad Karma“. (oates)
  • Když policie přijde do bytu Darnellovy (Eddie Steeples) babičky a najde v jeho pokoji několik rostlin marihuany, tak Darnell jednu z nich vezme a uteče oknem. O pár minut později, když ho policie spatří na ulici, už ale nese rostliny dvě. (newer_more)

Súvisiace novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (viac)

Reklama

Reklama