Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šesťdesiatydruhý bod na Earlovom zozname sa týka toho, že spolu s Randym pravidelne kradli benzín z jediného auta v kempe prívesov, ktoré nemalo na nádrži zámok. Preto naplní kanistre, vyhľadá majiteľa auta a vráti mu všetko palivo, ktoré mu ukradli. Je to mrzutý, protivný chlap, s ktorým je veľmi ťažká reč. Trpí depresiami a chce spáchať samovraždu. Earl Hickey sa rozhodne, že mu pomôže nájsť dôvod prečo žiť. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (1)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. V poradí pätnásta epizóda z prvej série nesie názov "Something to Live For" (Mať prečo žiť). Šesťdesiaty druhý bod na Earlovom zozname sa týka toho, že spolu s Randym pravidelne kradli benzín z jediného auta v kempe prívesov, ktoré nemalo na nádrži zámok. Preto naplní kanistre, vyhľadá majiteľa auta a vráti mu všetko palivo, ktoré mu ukradli. Je to mrzutý, protivný chlap, s ktorým je veľmi ťažká reč. Trpí depresiami a chce spáchať sebevraždu. Earl Hickey sa rozhodne, že mu pomôže nájsť dôvod prečo žiť. **** ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Když Joy (Jaime Pressly) vyhazuje Darnellovy (Eddie Steeples) časopisy Playboy, ptá se kde je vydání z února 2004. Pak říká: „Darnelle, nevím, proč se vůbec chceš dívat na tu couru Miss Únor, když to máš všechno přímo tady?“ Ve zmíněném únorovém vydání pózovala její představitelka Jamie Pressly. (oates)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené