Reklama

Reklama

Recenzie (13)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Väčšinu času sa nedá povedať o čom to vlastne je. Nejaká postapo budúcnosť zdecimovaná akousi nákazou, gangy feťáckych dementov, nu metal, epileptické strihy a vizuál ako grc... A Robert Englund ako majiteľ klubu ponúkajúci zákazníkom zvrhlú show, ktorú uvidíme až ako súčasť finálovej pointy. Taký hodinový LSD výlet ktorý môže zaujať svojou stroboskopovou estetikou a neurvalou neokrôchanosťou, ale tá nepochybne zámerná neuchopiteľnosť historky s potenciálne zaujímavého sveta ma teda nebavila a pointa s tancujúcimi mŕtvolami a rodinným tajomstvom nebola žiadne terno. V tejto epizóde potešil snáď len tradične slizký Englund a nejaké tie obnažené industriálne kozy. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Originální, do jisté míry, ale jinak šíleně nudný drogový trip bez hlavy, paty a děje, u kterého sice chápu, čím se snaží být, ale vůbec tak nedokáže fungovat. A rozklepaná kamera mé dojmy ničí ještě víc, až si říkám, že i ty dvě hveždy jsou málo, ale za snahu být originální a Roberta Englunda je dám, byť hodně slabé. Co tu ten Hooper vyváděl? Slabé 2* ()

Reklama

filmmovier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další, tentokrát lehce překvapivě výborná epizoda, která sice není horor, ale přesto do seriálu výborně zapadá. Dystopický, neveselý svět, nehorázně luxusní kamera i režie a výtečná atmosféra, všechno tady je a jako celek to vypadá fakt skvěle, závěrečná desetiminutovka je navíc vyložená lahůdka. Hlavní hrdinka je fakt kost a Robert Englund je i zde naprosto výtečný, ostatně jako vždy. I přes pomalejší rozjezd (skoro do půlky) si už teď troufnu říct, že Tanec mrtvých je jedna z nejlepších epizod celého seriálu. 80%. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Absolutně debilní sračka. Docela mě zaskočila účast Freddy Kruegera. Režisér Tobe Hooper a scénárista jsou absolutní kreténi, že je něco tak strašně debilního vůbec napadlo. Tenhle ubohý nesmysl nemá vážně s hororem nic společného. Absolutní chaotická nuda. ()

moviefan4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť silný priemer. Vizuálna stránka bola úžasná, temné a špinavé mesto, krajina nikoho, zničený svet, oheň a anarchia. Tieto veci milujem a boli tu úžasné ale príbeh mi robil najväčší problém. Bol nudný a zbytočne roztahaný. Ešte viac ma sklamal fakt ze to točil Hooper. Pozeralo sa na to úžasne ale po príbehu priemer a veľakrát aj nudný. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama