Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wellsová (Jessica Alba) je známa losangeleská koncertná huslistka, ktorá v detstve nešťastnou náhodou prišla o zrak. Transplantáciou očí však dostáva druhú šancu. Konečne nastal jej čas. Po operácií sa všetko zdá byť v poriadku. S pomocou lekára Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a svojej sestry Helen (Parker Poseyová) sa začne Sydney znova zapájať do bežného života. Jej šťastie však vydrží len krátko. Začínajú sa jej zjavovať temné postavy a desivé predstavy. Jedná sa o následky operácie, alebo si len mozog zvyká na zrak a príznaky sú výsledkom jej fantázie? Ale čo ak je to všetko skutočné? Rodina a priatelia začnú pochybovať o jej príčetnosti, no Sydney čoskoro zisťuje, že lekár jej otvoril dvere do desivého sveta, ktorý okrem nej nikto iný nevidí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (223)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Oko“ je klasickou ukázkou toho, co to znamená americký remake. Je to vzít něco zajímavého, udělat z toho něco amerického a vlastně se tak postarat o to, aby to zajímavé přestalo být. Film je jen propojením „Šestého smyslu“ a „Nezvratného osudu“, kde se závěr strašně moc snaží o to, abyste s postavami soucítili, ale vy spíš doufáte, že všichni vyletí do vzduhu. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Bol som zvedavý, či sa američania budú držať pôvodnej snímky, alebo či to niejak zhollywoodujú....a tak som si to pozrel.....vzhľadom nato, že výraznejšie nevybočili od originálu...ma to až tak nebavilo.....Američania tiež niektoré momenty nedotiahli, poprípade vynechali.....čo je škoda lebo v origináli tieto momenty dokreslovali celkový obraz.....Čo je ale horšie postrádal som zimomriavky, ktoré mnou pobehovali v pôvodnej snímke.......plusom USA-snímky je akurát Jessica na ktorú sa pozerá veľmi dobre.........v každom prípade ale odporúčam originál......a ešte dačo .....:záver američania vôbec nezvládli ...ale vôbec..... ()

Reklama

dawe04 

všetky recenzie používateľa

5/10 - Američané by měli přestat přetáčet asijské duchařiny. Ačkoli je totiž americké Oko dějově téměř totožné s hongkongským originálem, nedaří se mu tvořit tu správnou atmosféru strachu a jeho finále nemá gradaci. Pár lekaček a digitálních triků vylouhovaný horor nezachrání, stejně jako krásná a podceňovaná Jessica Alba. ()

Martinibaby 

všetky recenzie používateľa

Takový hororový průměr, řekla bych. Vadil mi nadbytek 'lekaček', ale několik scén mě nesmírně potěšilo. Taky moc dobře nechápu, proč byla Jessica navržená na zlatou malinu. Její herecký výkon byl naprosto optimální k druhu filmu, nepřišla mi ani prkenná, ani nepřirozená, hrála to, co měla hrát. Originál jsem neviděla, tudíž nebudu srovnávat, námět ale chvílema postrádal originalitu. Jak už jsem řekla - hororový průměr. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Začínam mať pocit, že keď sa v júesej chlapci naserú, tak si postavia aj nové pyramídy a Eiffelovku. Ázijské horory už totiž prerábajú jak na bežiacom páse, hoci aj traja režiséri naraz. Repliky typu "Neviděla jste mojí žákajdu?" ma nestrašia, ale rozosmievajú a potom sa celé to strašidelné americké kúzlo vytráca ako bublinky z otvorenej coly light. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama