Reklama

Reklama

Firemný masaker: Hrôza v Maďarsku

  • Slovensko Izolácia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (224)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Víkendový firemní teamdestroying aneb Maďarská pohostinnost.. Christopher Smith hodil do mixéru Kancl, Vysvobození a Pátek před sobotou čtrnáctého a vznikl z toho nápaditý koktejl pohrávající si s bránicí diváka i žánrovými klišé. Čert vem hloupoučkou motivaci vrahů z kraje čabajek a medvědů, co nedbají státních hranic - já se bavil a nejen po štěstí si šlapající "Darling" McInnerny mi toho byl zárukou. Rozhodování mezi třemi a čtyřmi hvězdami mně ulehčil nekonvenční závěr s nabídkou kvalitního pramicového gruppen-sexu.. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Prvých 45 minút nuda. Už som ani nedúfal, že to bude nejak zvlášť dobré. To by museli prísť nejaké strašné jatky alebo niečo také. No prišlo ešte niečo lepšie. Rozvinutie charakterov jednotlivých postáv. Zo začiatočných karikatúr sa v druhej polovici filmu stali tie aké by sa pravdepodobne stali aj v skutočnosti keby prišlo k podobnej krajnej situácii. Nikto sa nespráva príliš hrdinsky, nikto sa nespráva príliš debilne, hra na „posledný zostáva“ pekne odsýpa, strety s vrahom sú realistické, úmrtiam nechýba potrebná šťava no napriek tomu nie sú nijak prehnané a stále si to udržuje potrebný nadhľad. V istých scénkach mi to pripomenulo Saw a Hostel. Po Austrálčanoch z Wolf Creek a Slovákoch z Hostel tentoraz prišli na rad Maďari. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Už začiatok začal slušne krvavo.A keď sa ukázal autobus, s tými firemnými zamestnancami a začali dialógy už som vedel,že silná stránka filmu bude irónia a čierny humor. Aj postavy boli rozdielne a aj preto to bolo tak zaujímave. Stieve bol neuveriteľne debilný, ale aj najviac bavil. Je to i paródia,niekedy výživná a zrelá,inokedy bezcenná a hnilá, ale to prvé i tak vyhráva. Sú tu oddelené končatiny,oddelené hlavy od tiel a iné drsnejšie kúsky. Ked išiel zostreliť tých maskovaných zabijakov bazukou a nechtiac zostrelil lietadlo, vtedy som myslel, že sa poštím smiechom. Je tu zábava, adrenalínový beh cez míny i pasce na medvede, trocha romantiky a aj dve ceckáte drsné prostitútky . A tak u mna vládne spokojnosť, na nič čo nebol , sa nehral, zato má u mna veľké plus. ()

strougy 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemné překvapení. Pustil jsem si to v práci doufaje, že mi tak noční směna rychleji uteče a stalo se. Kvalitní mix slasheru s hodně černým humorem po většinu času funguje a dobře se doplňuje, zejména scéna s hlavou či rozhovor o medvědech hned na začátku pobavily nemálo. Navíc se humor většinou objeví ve scénách, kdy by ho člověk ani nečekal a tvůrci tak na diváka pomrkávají, ať to nebere tak vážně a hlavně se baví. Což člověk rád udělá. :-) ()

Vitason 

všetky recenzie používateľa

,,Hm tak co tady máme. Parta lidí si vyjede na chatu do lese poblíž Prdelákova nad Lhotkou a pěkně po jednom začnou pomalu vymírat. Nic nového. Jen další tupé béčko," říkal jsem si, když jsem si tento film pouštěl se spolužákem na jedné velice zábavné přednášce (jsem hold pilný student). Jenže Izolace je prošpikována černým humorem, který usekanými končetinami a litry krve vůbec nešetří, což film dělá zajímavým, ale na tu přednášku se to zrovna moc nehodilo, protože u scény s useknutou nohou jsem měl co dělat, abych udusil nastalý výbuch smíchu. Kromě komediálních vložek má Izolace sympatické herecké obsazení a slušné gore efekty. Takže pokud máte rádi úchylnou zábavu a nevadí vám, že příběh nedává žádný smysl a ani fakt že se vysvětlení nedostaví na návštěvu, tak je pro vás Izolace jasná volba. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama