Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harlan Banks (Seagal) je najat k doručení zásilky do Las Vegas. Když ale vyzvedává 20 miliónů dolarů v hotovosti, jeho komplic zastřelí ochranku a se zbraní v ruce Bankse přinutí ujet z banky, následuje neuvěřitelná honička, která pro Bankse ovšem končí ve vězení. S tochou mystické pomoci ale Banks uniká a vydává se na cestu pomsty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (113)

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto som pozeral uz v stave polospanku, ale myslim, ze Stevo sa parkrat pohol. A tak som sa rozhodol pozriet si film este raz uz za plneho vedomia. Scenaristicky vyplach nema zmysel riesit a ani retardovane rozhovory, na to je Stevo predsa expert. Reziser Don E. Fauntleroy je reziserska lama, to viem po dopozerani tohoto filmu naisto. Vo filme sa ale parkrat vystrelilo a dokonca aj vybuch som nasiel, takze zase sa kona odpad 0 % ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

V bahně seagalovské produkce posledních let lehké osvěžení alespoň pokud jde o akční scény bez bojových umění - viz honička s pancéřovou károu. Jinak se obávám, že všechno zůstalo tak nějak při starém. Prapodivná kamera a opakování týchž záběrů v různých místech filmu, slaboduchý a i tak děravý scénář, tyto evergreeny filmů kdysi mocného Seagala jsou tu opět. Jo a husto-niga-rapper samozřejmě, abych nezapomněl. S láskou vzpomínám i na poněkud podivného Glimmer Mana...aspoň že tu není velké ekologické poselství. Bohužel i tak nemůžu dát víc než 20%...a videokazeta s Přepadením V Pacifiku je 150 kiláků ode mě, nééééé:)) ()

Reklama

ssfan 

všetky recenzie používateľa

První film Stevena s Donem E. FauntLeRoyem a musím opět říct, že má film na víc než 36%. Rozpočet 20 milionů je vidět. Jsou tam dobré exteriéry, honička v Las Vegas, bitky také nechybí. Ačkoliv jednu bitku setříhali blbě a dělali bez Seagala, tak ve výsledku je toto jasně průměrný akčňák na úrovni s Na pokraji smrti. Objektivní kvalita nejméně50 či 55%. Seagal už také nehraje úplného klaďase, Treach v roli parťáka také ujde, hlavní záporák dostatečně slizský, takže pro mě velmi dobré, akčkoliv ne jako v devadesátých letech, dám 5. Opět, kdo dá odpad, ať se jde vycpat. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film so Stevenom Seagalom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má pomerne dobrý príbeh o mužovi, ktorý okráda bohatých a peniaze dáva na charitu, no s týmto nelegálnym spôsobom života chce už skončiť a tak prijme prácu šoféra pancierového vozidla na prevoz peňazí. Lenže pri akcii je zradený a skončí vo väzení, ale keďže sa mu podarilo ukryť peniaze, idú po ňom všetci a on sa rozhodne urobiť všetko preto, aby ich dostal a konečne to celé zastavil. Spracovanie je celkom slušné, dej je rozdelený na viaceré odlišné fázy, úvod, dlhá časť vo väzení a následné postupné hľadanie jednotlivých zločincov, síce sa v každej nájde aj pár scén, bez ktorých by som sa kľudne obišiel, prípadne viacero prvkov vyradil, napríklad línia s čestnou policajtkou, podobne aj manželkine sny mi prídu trochu nadbytočné a ani to spojenie s väzňom nie je práve najideálnejšie, ale väčšinu času sa na to pozerá dobre a je to v rámci žánru obstojná zábava. Akcie je tu dosť a nie je zlá, ale ani z nej nemám práve najlepšie pocity. Je celkom slušne natočená a v dobre zvolených prostrediach, ale hlavným problémom sú súboje. Pri filmoch so Seagalom sa samozrejme najviac teším práve na ne, lenže prakticky všetky dlhšie kompletne predvedie dablér, čo pre mňa nemá žiadnu hodnotu. Sám sa až na jednu výnimku zúčastní jedine rýchlych zneškodnení protivníkov pomocou jedného, dvoch chvatov a tak aspoň toto poteší, ale chcel by som tie pravé súboje. A okrem toho sa tu nájde aj pár obstojných prestreliek, prípadne dobrá automobilová naháňačka. Najviac sa mi páčia zneškodnenia protivníkov vo väzení. Herecké obsadenie je iba priemerné, Steven Seagal je stále výborný, len škoda tých súbojov, jeho partner Treach ma moc nebavil, záporáci sú takí zvláštni, že ani neviem, čo si mám o nich myslieť, výrazné vedľajšie postavy ma tiež moc nebavili a tak jediným plusom sú ešte Randy Couture v minimálnej úlohe a krátka účasť Chloë Moretz. Réžia a technická stránka sú v rámci tohto typu filmu miernym nadpriemerom, slušná vizuálna stránka, lokácie a podobne, len tá občasná raperská atmosféra je opäť zbytočná. Najväčším problémom sú bezpochyby tie súboje dabléra, ktoré dosť kazia dojem, ale inak si v rámci možností nemôžem moc sťažovať. Dnes zomrieš je obstojná akčná zábava, ale Seagal má aj v poslednej slabšej dobe na svojom konte aj lepšie filmy. A nerozumiem, prečo sú až dve verzie tohto filmu, v našej distribúcii je len skrátená verzia a chýba v nej niekoľko zaujímavých scén a úmrtí a navyše má omnoho horší strih, takže viac sa oplatí pozrieť určite tá zahraničná. Objektívna kvalita filmu- 57%, film sa páči mne na 72%. ()

Orlau32 

všetky recenzie používateľa

I Steven SEAGAL se okouká a pokud nepřinese nic novějšího, tak je hodnocen špatně. Ale já bych přece jenom chtěla připomenout okamžik, který mě přímo rozchechtal. Na Seagala je poslán "bojovník", který zřejmě ovládá bojová umění a skáče a dělá přemety před Harlanem (Seagal), aby jej ohromil. Ten 20 vteřin kouká a pak bez jediného slova jej 2 ranami zastřelí a je po "umělci". Mě to přišlo tak originální a bezvadné, že jsem se srdečně a hlasitě chechtala. To je ovšem asi tak vše, co bylo v tomto filmu NOVÉ. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • V záverečnej scéne pri súboji vyhodí Steven Seagal (Harlan Banks) protivníka von oknom. Keď ho vyhadzuje má protivník bundu s dlhými rukávmi, ten čo padá z okna už ale rukávy nemá. (johnsnow)
  • Film se natáčel v Bulharsku a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama