Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harlan Banks (Seagal) je najat k doručení zásilky do Las Vegas. Když ale vyzvedává 20 miliónů dolarů v hotovosti, jeho komplic zastřelí ochranku a se zbraní v ruce Bankse přinutí ujet z banky, následuje neuvěřitelná honička, která pro Bankse ovšem končí ve vězení. S tochou mystické pomoci ale Banks uniká a vydává se na cestu pomsty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Uživateľ thor222 zmazal svoj príspevok.

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

sakra, ono to ma 38% a je to v modrej farbe? davno to malo byt v ciernej, teda vlastne hnedej farbe 

vBaker

vBaker (hodnotenie, recenzie)

parádní, čim je Seagal starší, tím víc střílí, bavilo mě, jak se s nikým nepáral a nechával za sebou jen mrtvé

Všivák

Všivák (hodnotenie, recenzie)

To je neuvěřitelný co si dovolil natočit kdysi můj oblíbený herec, doufám, že tohle už nikdy neuvidim

chiara

chiara (hodnotenie, recenzie)

Seag - neberes to nejak moc vazne. Kazdy herec toci aj odpadovske a shitove filmy, to musis uznat! A Seagal teraz moc dobre filmy netoci!

Seag

Seag (hodnotenie, recenzie)

monologu, ty si ten istý tiipek ake je Dadel. Skvelé,o jedneho debila viac. Som rad ze ste si vsimli ze som to bol ja. Dík

Seag

Seag (hodnotenie, recenzie)

Dadel, mozno som urobil to co som urobil, ale ty mi nebudes diktovat co mam robit. Som rad ze som to urobil. Aspon niekto sa tu seagala zastal. Dufam ze mi nechces povedat ze tento film je na odpad!. To uz velmi velky debil da tomuto filmu odpad!. Najprv si rozmysli co povies a potom hovor.

na príspevok reagoval thor222

Dark1500

Dark1500 (hodnotenie, recenzie)

Mne sa páčil tento film.Rola sadla jednoznačne Segalovi.Ako opisat aby pochopili ti co to hodnotili ako odpoad ze to bolo opakom ich nazoru ale kazdy sam hodnoti za seba vsak...?

psik

psik (hodnotenie, recenzie)

...a dal si nekdo tu praci kouknout se poradne na akcni sceny? To totiz neni Segal, volove :)!

mendrit

mendrit (hodnotenie, recenzie)

Není to hodnocení trochu ujeté? Aby Seagal dostal buď 5* nebo 0* imho opět kazí dojem na celé CSFD :(

Seag

Seag (hodnotenie, recenzie)

Je to najnajnajnajnajnajnajlepsi film od roku 2002 co steven seagal natocil. je to podla mna uzasny film. pacil sa my aj Submerged aj Mercenary for justice ale toto prekonalo aj jedno aj druhe. Je to vyborny film. konecne ziadne hokusy pokusy ako napr. (Bestie) ale normalne vyborne sceny a bitky. teraz si steven zasluzi velku pochvalu. MrHlad ten film urcite nevidel a uz ho hodnoti na odpad! tak radsej nech si ho pozrie a potom hodnoti!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je to jeden z jeho najlepsich filmov.

Reklama

Reklama