Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor s Clarou vyšetřují záhadu na vesmírném Orient Expressu. Cestující uvidí mumii, která se dotyčného dotkne a dotyčný umře. Zajímavé je, že máte 66 sekund. Ne víc, ne míň. Pak je po vás... (Varan)

Recenzie (4)

HERGImanCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naplno se nám ukazuje rozdíl mezi dvanáctým a předchozími Doktory. Od začátku série je vidět, že Capaldiho Doktor je diametrálně odlišný od toho Smithova nebo Tennantova. Epizoda Mummy on the Orient Express této odlišnosti plně využívá a ukazuje nám, že Doktorovi záleží na životech, jen zkrátka akceptoval, že ne všechny dokáže zachránit. O to více energie a úsilí dává do toho, aby mohl zachránit ty, kteří ještě mají šanci. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mimoriadne štýlová a vzrušujúca jazda v samotnom Orient Expresse! Doctor spoločne s Clarou nastúpili na palubu Orient Expressu a nechali sa len unášať historickým nádychom a dobovou atmosférou, ktorá len srší z priestorov tohto ikonického vlaku. S interiérom vlaku sa pekne vyhrali, išlo o vskutku decentnú prácu s detailmi. Všetko tam pôsobilo tak honosne, pompézne a nadýchane, že ste na vlastnú kožu pociťovali exkluzivitu tohto zážitku. Každopádne, bez nejakej tej peprnej vraždy by to nebolo skrátka ono a aj v tomto prípade sme sa dočkali pútavej detektívnej zápletky. Toto vzdanie holdu starým detektívkam určite potešilo a počas riešenia tejto záhady mi nejedenkrát srdce zaplesalo. Do epizódy sa pochopiteľne preniesla aj kríza, ktorou si momentálne Doctor a Clara prechádzajú. Vždy, keď sa Clara usmiala, som z nej cítil viacej smútku než radosti. Mimochodom, našej Clare to neskutočne slušalo v tých jej pôvabných a vyzývavých šatách a v tom krátkom účese. A záverečný moment bol naprosto boží a epický! ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama