Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor s Clarou vyšetřují záhadu na vesmírném Orient Expressu. Cestující uvidí mumii, která se dotyčného dotkne a dotyčný umře. Zajímavé je, že máte 66 sekund. Ne víc, ne míň. Pak je po vás... (Varan)

Recenzie (4)

HERGImanCZ 

všetky recenzie používateľa

Naplno se nám ukazuje rozdíl mezi dvanáctým a předchozími Doktory. Od začátku série je vidět, že Capaldiho Doktor je diametrálně odlišný od toho Smithova nebo Tennantova. Epizoda Mummy on the Orient Express této odlišnosti plně využívá a ukazuje nám, že Doktorovi záleží na životech, jen zkrátka akceptoval, že ne všechny dokáže zachránit. O to více energie a úsilí dává do toho, aby mohl zachránit ty, kteří ještě mají šanci. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mimoriadne štýlová a vzrušujúca jazda v samotnom Orient Expresse! Doctor spoločne s Clarou nastúpili na palubu Orient Expressu a nechali sa len unášať historickým nádychom a dobovou atmosférou, ktorá len srší z priestorov tohto ikonického vlaku. S interiérom vlaku sa pekne vyhrali, išlo o vskutku decentnú prácu s detailmi. Všetko tam pôsobilo tak honosne, pompézne a nadýchane, že ste na vlastnú kožu pociťovali exkluzivitu tohto zážitku. Každopádne, bez nejakej tej peprnej vraždy by to nebolo skrátka ono a aj v tomto prípade sme sa dočkali pútavej detektívnej zápletky. Toto vzdanie holdu starým detektívkam určite potešilo a počas riešenia tejto záhady mi nejedenkrát srdce zaplesalo. Do epizódy sa pochopiteľne preniesla aj kríza, ktorou si momentálne Doctor a Clara prechádzajú. Vždy, keď sa Clara usmiala, som z nej cítil viacej smútku než radosti. Mimochodom, našej Clare to neskutočne slušalo v tých jej pôvabných a vyzývavých šatách a v tom krátkom účese. A záverečný moment bol naprosto boží a epický! ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama