Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tyranosaurus Rex se jen tak objeví ve viktoriánském Londýně. Vyplivne TARDIS a odkráčí si po svých pryč. Z TARDIS vystoupí nedávno zregenerovaný Doctor a Clara. Doctor nikoho (Madame Vestru, Jenny, Claru ani Straxe) nepoznává. A ještě k tomu má v hlavně pořádný guláš. Do toho někdo zapálil Tyranosaura v řece a Doctor se nevědomky dostal z jedné katastrofy do druhé... (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nič síce prevratné, ale Doctor Who si stále drží svoje kvality. Myslím si, že táto epizóda najviac dopláca na príliš dlhú stopáž a v niektorých pasážach do bolo vážne citeľné. Preto bolo tempo tejto časti také kolísavé a nevyvážené. Na konci sa nám to už pomerne ustálilo, keďže prišli na radu tie akčnejšie sekvencie. Doctor v podaní Petera Capaldiho mi celkom sadol, stále si však musí zvykať, keďže som sa cez odchod Matta Smitha zatiaľ nepreniesol. Capaldi si ma ešte síce úplne nezískal, ale to snáď spraví čas. Čo sa týka Clary, tá je úplne zlatíčko, ona ma neskutočne bavila naprieč celou epizódou. A nemohol si nevšimnúť, že Clara znovu na sebe nosila krásne šaty vo viktoriánskom štýle, ktoré jej veľmi pristalo a vyzerala v nich nádherne. A záverečný telefonát s Mattom bol velice dojemný. ()

Reklama

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nový Doktor, a nové švihlé dobrodrúžstvá. Capaldi na moje prekvapenie skvelo odviedol prácu postaršieho vesmírneho elegána. Konečný epilóg Matta Smitha vo forme telefónneho hovoru zahrial pri srdci, dôstojne sa rozlúčil a privítal novú kapitolu "Britskej Soap Opery". Pre Whovianov to vyzerá na ďalšie skvelé nadviazanie...Teším sa, čo ukáže zbytok. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Clara (Jenna Coleman) prohlásí, že jsou v Glasgow. Ve skutečnosti se ale mílí, protože jsou v Cardifu v Queen Street, kde natáčení závěrečné pasáže dílu probíhalo. (P. J. D.)

Reklama

Reklama