Reklama

Reklama

Pán času - Série 3 (2007) (séria)


Lidská povaha (S03E08)

(epizóda)
  • Veľká Británia Human Nature

Obsahy(1)

Doctor se probouzí a zjišťuje, že je rok 1913, je na britském venkově a je učitel John Smith. Martha se stala jeho asistentkou. Své cesty má za pouhý výplod fantazie, které si zaznamenává do deníku. Martha se v něm snaží probudit Doctora, ale marně. Doctor neDoctor na venkov dorazili také mimozemšťané, kteří mají v úmyslu zabíjet. (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

kritkMd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doktor si hraje na učitele aby zjistil že na ně chtějí zaútočit zlí strašáci. Koncept příšerný, ale Doktor to jako učitel vytahuje, i když v přítomnosti by to bylo daleko lepší, jelikož jako přísný učitel z 20. let je nic moc. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celé nám to začne veľmi svižnou a dynamickou otváracou scénou, kedy je Doctor nútený prísť s velice znepokojivým preventívnym opatrením, ako predísť systematickému prenasledovaniu TARDISu naprieč časom a priestorom. Totiž mimozemský prenasledovatelia disponujú technológiou, ktorá im presne toto umožňuje. Z Doctora sa tak stáva človek, ktorý si prechádza slasťami a strasťami bežného života. Doctora tentokrát poznáme pod menom John Smith, ktorý je učiteľom plný vášne a lásky. Bol to vážne unikátny zážitok sledovať Doctora, ktorý nie je Doctorom, čo bolo pre Davida Tennanta určite výzva. Tiež bola sranda pozorovať Marthinu snahu ukočírovať Johna Smitha na správnej ceste, samozrejme sa do toho zamotali emócie a pocity, ktoré prechováva k tomuto človeku. ()

Reklama

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

kdekdo to miluje... na můj vkus to až moc hraje na Doktorovu "lidskost", kterou ve skutečnosti v tom seriálu nemám osobně moc rád - plus celý ten motiv "polidštění" se mi ani moc koncepčně nelíbí - příběhově šlo udělat totéž líp. Jinak samozřejmě obecně vzato výbornej díl a kdo dává 5* je dává asi oprávněně. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama