Reklama

Reklama

Obsahy(1)

TARDIS přistane na lodi, která přesně za 42 minut narazí do Slunce. Mimo ztráty TARDIS se Doctor a Martha musí vypořádat s neznámou nemocí, která se mezi pasažéry šíří. (Varan)

Recenzie (5)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doctor a Martha vypočujú núdzový signál, ktorý vychádza z vesmírnej lodi, na ktorú sa aj nalodia. Ukázalo sa, že loď je v kritickom stave a z toho dôvodu aj posádka stráca kontrolu nad plavidlom. Boli sme svedkami toho, ako úpenlivo Doctor zvádza boj o zastavenie vesmírnej lode rútiacej sa do Slnka. Názov epizódy je veľmi symbolický a presne 42 minút trvá do nárazu. Od tohto momentu nám začína odpočet a zároveň s nim i strhujúci a pohlcujúci The real-time thriller. Bez tej časomiery by to skrátka nebol taký zážitok, práve to odpočítavanie času bolo strojcom väčšiny napätia a tým pádom boli i naše postavy citeľne oklieštené a pod obrovským tlakom. Však len za jedinú epizódu musel Doctor zvládnuť sa vysporiadať s nákazou od záhadnej slnečnej energie, ako aj záchraniť Marthy a zvyšku posádky. ()

Reklama

antalyan 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejméně výrazných dílů, které v podstatě staví na podobných motivech, jako výborná Satanova past z předchozí řady. Pouze tentokrát tu není nic navíc a i humoru je tu málo, vedlejší postavy vcelku nevýrazné a nesympatické. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama