Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amy, Mels (kamarádka Amy a Roryho) a Rory kontaktují Doctora. Když se k němu dostanou, Mels vytáhne zbraň a napadne ji, že s Doctorovou TARDIS může zabít Hitlera. Proto se vydávají do Berlína roku 1938. Na první pohled „normální cesta“ se zvrtne v boj o holý život a objeví se i další cestovatelé časem... (Varan)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od samého začiatku to bola neskutočne rozbehnutá zábavná jazda. Doctor Who prišiel s ďalším šialeným nápadom, prečo nie, poďme zabiť Hitlera! Času však neporučíš a tie rozpačité vyrazí na tvárach našich hrdinov, keď si uvedomili, že práve zachránili Hitlerovi život, hovorili sami za seba. Doctor bol zase neskutočne nahláškovaný a prostredníctvom svojich vtipných gagov a groteskných momentov ťahal túto epizódu naozaj znamenito dopredu. A keď si Doctor bez ohľadu na to, že umiera, skočil prezliecť oblečenie, bolo naprosto k popukaniu. Flashbacky na Amy a Roryho boli tiež podarené a pri situácii, kedy Amy konečne doplo, že Rory k nej niečo cíti, som sa jednoducho nezaobišiel bez smiechu. Aj River sa nám priplietla do diania a tu vôbec prvýkrát z jej pohľadu začína jej púť s Doctorom. ()

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se u mě střelil do vlastní nohy - River Song je awesome, protože je tajemná, v každém díle se o ní divák dozví jen malinkou trošku víc, jen tolik kolik je nutný... a tady to najednou je chrstnuté do xichtu ve velkym. Jako neni to špatný, ale prostě to boří ten koncept. Moffatovi došla trpělivost, hrozně to uspěchal a je to škoda. ()

Reklama

Galéria (40)

Reklama

Reklama