Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor a jeho armáda mají jediný cíl – najít a zachránit Amy a její dceru. Bude potřeba hodně síly a vytrvalosti, aby se odsud dostali živí... (Varan)

Recenzie (1)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodné scény sú naladené v súznení Doctorovho očakávanie príchodu. Skvelo sa nám buduje pôda pre Doctora, ktorý len svojim menom zasieva strach v svojich nepriateľov. A spoločne s badass Rorym zhromažďuje okolo seba armádu s jediným cieľom, a to nájsť a vyslobodiť Amy. A keď konečne nadišiel čas, kedy Doctor sa rozhodol rázne zakročiť, bolo to niečo monumentálne. Celá táto opulentná sekvencia, kedy Doctor predviedol svoju silu v plnej paráde, dýchala pompéznosťou. Doctor bol vskutku čiperný ako vĺča, keď bol schopný takto geniálne naplánovať celú túto operáciu. Došlo aj na emócie, keďže Amelia stihla už aj porodiť zdravé dievčatko Melody. Scény s Amy a bábätkom boli nesmierne silné, rovnako ako aj opätovné stretnutiu rodinky. Takisto i prekvapivé odhalenie Riverinho skutočného pôvodu. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • V epizodě se měl objevit i Kapitán Jack Harkness (John Barrowman), ale jeho herecký představitel byl zaneprázdněný jiným projektem. (Polgedney)

Reklama

Reklama