Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrť

  • Česko DOA: Na život a na smrt (viac)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (344)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Holly Valance alebo skôr len holý balans, pretože jej hlavnou úlohou tu bolo nahá balansovať v akomsi podivnom mortal kombate. Ešte si aj stihla v rámci boja obliecť podprsenku padajúcu zo vzduchu a až následne spadla z tej istej výšky pištoľ, takže sme zažili dokonalé popretie gravitácie. A aj gravidity, lebo fakt, že Holly neostala po tomto holom výkone gravidná je zázrak. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Velkým plusem této nenáročné bojovky je pěkné ženské osazenstvo ve složení: Jaime Pressly (Tina Armstrong), Devon Aoki (Kasumi), Holly Valance (Christie Allen), Sarah Carter (Helena Douglas) a Natassia Malthe (Ayane). Za klaďase kopu Kane Kosugi (Ryu Hayabusa) a Collin Chou (Hayate) neboli Seraph z Matrixu. Eric Roberts (Donovan) se do hlavní záporné role superbojovníka, upgradovaného pomocí brýlí, vůbec nehodil. Svalovce tu zastupují Silvio Simac (Leon), wrestler Kevin Nash (Bass Armstrong) a strongman Derek Boyer (Bayman). Robin Shou má pouze symbolickou roličku vůdce pirátů. ()

Reklama

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Trochu Jeana Clauda Van Damma a jeho Súboj Cti, trochu Mortal Kombatu a hlavne vela výkrikov typu "ááách" a máme tu novú sfilmovanú hru DOA: Dead or Alive... Krása ženského tela sa dá ocenit vela sposobmi. Fotografickou kolekciou Claudii Schifferovej, alebo umeleckým dielom Rubensa... Tiež sa možeme zamerat na pornografické filmy, bulvárne plátky, alebo ertické časopisy. Ale je tu ešte jedna možnost, film Dead or Alive. Film je plný prsnatých a kráskych žien, oblýh bokov. Nieje pochýb, že ide po další marketingový tah smerovaný na mladých. hormonami nabytích chalanov. Vo filmovej branči to nie je nič nové pod slnkom. Dead or Alive je plný krásnych žien, spomínal som to už? ale... okrem toho je plný kopacích, hádzacích a mlatiacich záležitostí. Účastníci bojov sú velký a vypadajú ako keby ich zostavili zo železa. Dej a tento film... neuveríte, ale aj toto má čo to z deju, ktorý je rozdelený na viacej častí, vlastne hlavné hrdinky sú tuším 4 baby, ktoré sa dostávajú na turnaj DOA a kde si každá osoba rieši svoj problém a príbeh sa dalej vyvíja + celý čas sledujeme super súboje... Vo filme je všetko zveličené, dokonca aj tá najslabšia facka znie ako výbuch granátu, čo sa vidí okrem filmov s Terencom Hillom a Budom Spancerom zriedka. I tak ma to pobavilo a dávam tomu 4* ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pred zapnutím filmu som vedel do čoho idem a tak som sa snažil byť zhovievavý menším chybám a prešľapom. Ale keď mi tie neznesiteľne chybné, debilné, otrepané, lacné a navyše nanajvýš trápne scény priam rezali oči a v hlave som mal pri tom ako po atómovke, povedal som si, že toto je už aj na mňa veľa. A keď do hlavnej úlohy obsadia nechutnú a pre mňa neznesiteľne odpornú a nesympatickú Devon Aoki, potom sa výsledku nečudujte. Ostatným obsadením si to však celkom vyžehlili, niektoré akčné súboje sú celkom fajn a vzhľadom k rýchlemu plynutiu (necelá hodinka a štvrť) sa to odpozerať dalo. 40%. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Celkem zábavná blbina. Pokud přistoupíte na fakt, že film se nebere vůbec vážně a taky to, že to je neskutečná ptákovina budete se možná i bavit. Celkově je film jen jákasi fetišistická podívaná na polonahé dívky, které se snaží předádět karate. Je to taková kombinace Charlieho andílků a Mortal Kombatu takže pokud vám tyto filmy nevadí budete se bavit. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama