Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nemocnici sa ocitne príťažlivá manažérka Valerie, ktorá pociťuje neznesiteľné bolesti. House ju prijal predovšetkým pre jej atraktívny vzhľad, ale pacientka si svojou krásou a povahou podmaní celý lekársky tím. Jedine stážistka Thirteen ňou nie je nijak očarená a namiesto toho skúma veci pod povrchom - chce nájsť možné súvislosti tajomného ochorenia so súkromným či pracovným životom pacientky. Medzitým Housea trápia výčitky svedomia. Aby uľavil svojej duši, nečakane vyhľadá bývalého kolegu zo štúdia medicíny, ktorému kedysi ublížil. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Ve scénách na začátku epizody, které se odehrávají na letišti, si lze všimnout letadla CL-601 Challenger ve starých barvách Národní letky České republiky. Stroj je v záběru za postavami a je přímo před čumákem letadla, do kterého mají postavy nastoupit. (karda1)
  • Keď Trinástka (Olivia Wilde) ukáže Foremanovi (Omar Epps) skeny mozgu pacientky a vyvodí z toho, že neprežíva žiadne emócie, povie, že je psychopatka, v skutočnosti je to sociopatka. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama