Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drogový díler Mickey náhle kolabuje. House, ktorý mu po páde zošíva hlavu, si okamžite všimne jeho podivné reakcie. Keď sa Mickey chystá odísť, lekár vyvolá u neho prostredníctvom zvuku ďalší kolaps. Po tom, čo CT nič neukáže, House predpokladá, že by Mickey mohol mať niečo s ušami, prípadne by mohlo ísť o následok užívania drog. Pacient ale odmieta spolupracovať a lekári sa musia uchýliť doslova k detektívnej práci, aby zistili viac. House chce odpočúvať pacientovu izbu, ale má technické problémy. Vychádza najavo, že Mickey už je odpočúvaný, pretože vyše 16 mesiacov pracuje v utajení na prípade veľkého drogového dílera. House napokon odhalí, že pacient trpí autoimunitnou chorobou, pri ktorej dochádza k rozsiahlemu abnormálnemu rozšíreniu krvných ciev. Choroba je, žiaľ, nevyliečiteľná... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (1)

Zaujímavosti (6)

  • Falošný šek odhaľuje, že stredné meno Trinástky (Olivia Wilde) je Beauregard, a nakoniec vieme, že jej celé meno je Remy Beauregard Hadley. (Pat.Ko)
  • Keď Chase (Jesse Spencer) a Trinástka (Olivia Wilde) sledujú Mickeyho, stromy sú plné listov a zelené, takže vieme, že sa epizóda približne v polovici leta. No na konci epizódy začne snežiť a všetky stromy sú bez listov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama