Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House a jeho lekársky tím vezmú prípad ženy, ktorá skolabuje uprostred hodiny kuchárskeho kurzu. Pacientka je preslávená bádateľka v oblasti rakoviny, ktorá nedávno zanechala kariéru, aby našla svoje vlastné šťastie. Lekári sa usilovne snažia pochopiť, ako táto žena mohla prestať zachraňovať životy, aby konečne našla svoje vlastné šťastie a spokojnosť, veď každý z nich dobre pozná problémy s hľadaním životného šťastia alebo jeho nedostatkom. Pacientkin stav sa zhoršuje spolu so zdravotným stavom Trinástky, ktorá začína trpieť vážnymi a život ohrozujúcimi reakciami na experimentálne klinicky testované lieky na Huntingtonovu chorobu. Medzitým sa Cuddyová pokúša znepríjemniť Houseovi život a odplatiť mu jeho podiel viny na svojom osobnom nešťastí. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (4)

Zaujímavosti (5)

  • Taub (Peter Jacobson) a Kutner (Kal Penn) vykonali CT vyšetrenie Dany Millerovej (Judith Scott), pričom našli hmoty v jej pľúcach, chrbtici a osrdcovníku. Pri prezeraní snímok s Houseom (Hugh Laurie) uvádzajú, že ide o klasický mezotelióm. Nesprávne: pleurálny mezotelióm v tomto pokročilom štádiu by už obalil pleuru oboch pľúc a predchádzali by mu pleurálne výpotky, ktoré by spôsobili ťažkosti s dýchaním a početné predchádzajúce zásahy. Táto prezentácia tiež nezodpovedá peritoneálnym alebo gonadálnym mezoteliómom. (Pat.Ko)
  • Keď Trinástka (Olivia Wilde) na vyšetrení s Foremanom (Omar Epps) povie „vlak, kačka“, jej ruky medzi zábermi menia polohu na jej tvári. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama