Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (125)

Etherium odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento film vznikol za účelom merítka pre najhoršie sci-fi. Efekty robili asi v detskej izbe z kartónu alebo čo, herci sa snažili, scenérie ako konsky kokon, a dorazila ma umelohmotná zbraň s červeným vrchnáčikom. Propagované ako mohutné sci-fi, v požičovni obal jak sviňa, prišiel som domov pustil dvd a išiel som sa vygrcať. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +nad vše ostatní vyčnívá atmosféra -logika scénáře, inteligence a jednání hlavního hrdiny, směšné efekty, velice trapné postavy, kvalita obrazu/// Kvalita tohoto snímku mě normálně fascinuje. Prostě nechápu co si to tvůrci na nás diváky dovolili. Tady se jedná o čisté parazitování na filmovém hitu Válka světů. Například mě napadlo, jak tvůrci vybírali lokace pro natáčení. Jednoduše jim stačilo nějaké to smetiště a vrakoviště a mohli točit. Pasáže s knězem jsou opravu k nevydržení a být v kině tak utíkám, doma před monitorem je to jiná, sem se pochlapil a dodíval se do konce. Třebas častá klišé podobných filmů jsou v podobě zpráv a událostí v televizi, nebo sledujeme několik skupinek lidí. Tady si budete muset vystačit s jedním chlapem a jeho putováním z místa na místo. Vrchol celého filmu,… co je vlastně vrchol tohoto filmu? Že by samotná Invaze broučků vystřižená jak z počítačové hry někdy v polovině devadesátých let? Ne to je jen slabej odvar. Prostě celí film je špatný./// Celkem 17%/// ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Adaptácia Vojny svetov od spoločnosti Asylum... Čo by fan filmári dali za to, keby mali k dispozícii aspoň takýto rozpočet a aspoň takéto triky... Lenže filmy pre Asylum málokedy robia fanovia. Aj teraz ide o rutinérske céčko, ktoré síce spočiatku zaujme svojou bezprostrednosťou, ale vzápätí sa na scéne začnú objavovať čudné postavy, tvorcovia sa snažia o presah... Kým by sa film udržal v rovine „ľudia v krízovej situácii magoria“ bolo by to ešte fajn, ale keď film preladí na náboženskú tématiku, už len čakáte, kedy toho otravného kňaza niečo zožerie – a on stále prežíva. Je pravda, že psycho scéna v pivnici bola najväčšou devízou Spielbergovej verzie, ale málokto má Spielbergove schopnosti, takže akonáhle tunajšie postavy ostanú zavalené v podzemí, film ide úplne do... A ak by som nepoznal pointu Wellsovej predlohy ani by som vlastne nepochopil, čo to tam trepú o tej besnote... ()

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Takovou slátaninu jsem dlouho neviděla. Podle názvu mě to zaujalo, ale po schlédnutí se mi udělalo nevolno. Nemělo to hlavu ani patu, ty mimozemská monstra vypadali jako zvětšený hmyz, příběh naprosto nulovej. Je to jako pohádka, který je ale úplně ošklivá. Nevím proč, ale musela jsem to dokoukat, jak to všechno bláznivě dopadne. Několik dní se schovává v rozbořeným domě daleko od D.C., kam měl namířeno a najednou je tam. Že by se všichni hmyzáci nakazili vzteklinou, kterou do jednoho náhodou stříknul? Trapný. ()

Matli odpad!

všetky recenzie používateľa

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama